Wondershare DVD Creator

Wondershare DVD Creator 5.1.0

Windows / Wondershare Software / 74736 / Целосни спецификации
Опис

Wondershare DVD Creator е моќен видео софтвер кој ви овозможува да креирате сопствени ДВД-дискови со фотографии, видеа и музика. Без разлика дали сакате да правите свои филмови или конечно да ја запалите таа филмска колекција на вашиот компјутер на ДВД, Wondershare Video to DVD Burner прави се. Со својот интуитивен интерфејс и моќни карактеристики, овој софтвер е совршен за секој што сака да креира ДВД-а со професионален изглед.

Една од клучните карактеристики на Wondershare DVD Creator е неговата способност да снима видео, фотографии и аудио во кој било формат. Можете лесно да снимате видео на ДВД од сите популарни SD видео формати, вклучувајќи AVI, MP4, MPG, MPEG, 3GP, WMV, ASF, RMVB и DAT. Дополнително, можете да снимате и HD видеа како MTS (AVCHD H.264), M2TS (AVCHD H.264), TS (MPEG-2), HD MKV (H.264,MPEG-2 HD), HD WMV (VC-1 ) и HD MOV (H.264,MPEG-4). Ова значи дека без разлика каков тип на медиумски датотеки имате на вашиот компјутер или уред со камера; Wondershare DVD Creator ќе може лесно да се справи со нив.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговиот вграден уредувач кој ви овозможува да допирате филмови или да креирате свои со ротирање, сечење и отсекување на видео датотеки, како и прилагодување на контрастот на осветленоста, заситеноста и другите специјални ефекти за подобро визуелно искуство. Дополнително, можете да додавате водени жигови за слики и текст на видеата, така што секој филм ќе се идентификува како ваш. Можете исто така да ротирате фотографии, да додавате текст, ефекти за транзиција на фотографии и да вметнувате музика во заднина за подобро правење слики слајдшоу.

Опциите за приспособување се многу со бесплатните шаблони за мени на Wondershare DVD Creator кои вклучуваат 40 статични и динамични дизајни.Можете да ги приспособите сликичките, копчињата, рамките, текстовите на менито според вашите преференци.Персонализирајте ја сликата за заднина и музиката со омилената слика/песна. Резултатот ќе биде навистина уникатна креација која го одразува вашиот личен стил.

Прегледувањето пред снимањето никогаш не било полесно отколку што е со вградениот плеер на Wondershare кој им овозможува на корисниците да го прегледаат нивниот проект пред снимањето. Изберете од три излезни формати: ДВД диск, ДВД папка и ISO-датотеки кога се подготвени за снимање. Ова обезбедува изведба со максимална брзина во текот на целиот процес, така што нема одложувања во започнувањето со создавање на тие совршени ДВД-а!

Севкупно, Wondershare Video Software нуди одлично решение за секој кој бара лесна за употреба, но моќна алатка кога станува збор за создавање на ДВД-а со професионален изглед. Со својот широк спектар на функции како што се поддршка за повеќе типови датотеки, вграден уредувач , динамични шаблони на менито, опции за персонализација и брзи перформанси, јасно е зошто овој софтвер стана еден од најпопуларните избори меѓу корисниците ширум светот!

Целосни спецификации
Издавач Wondershare Software
Страница на издавачи https://secure.avangate.com/affiliate.php?ACCOUNT=WONDERSS&AFFILIATE=9996&PATH=https%3A%2F%2Fwww.wondershare.com%2F
Датум на издавање 2018-08-14
Датум на додавање 2018-08-14
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД режачи
Верзија 5.1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 74736

Comments: