Quiniela

Quiniela 3.0

Windows / Castellan Systems / 16 / Целосни спецификации
Опис

Quiniela - Врвен софтвер за забава за натпревари за бакшиш

Дали сте спортски ентузијаст кој сака да го предвидува исходот на големите натпреварувања како Светскиот куп на ФИФА, Лигата на шампионите на УЕФА, Ла Лига, англиската Премиер лига, NRL, AFL, NFL или MLB? Дали уживате да се натпреварувате со вашите пријатели и колеги во натпревари за бакшиш? Ако одговорот е да, тогаш Quiniela е совршената апликација за вас!

Quiniela е софтвер за забава што помага да се организираат натпревари за бакшиш околу големи спортски настани. Името го добила по шпанската игра на среќа базирана на Ла Лига, која е популарна од 1948 година. Quiniela користи систем 1X2 за да ги сними советите на советниците - дали локалниот тим победи (1), посетителот победи (2) или играта е врзани (X). Со мали измени, како што се бројот на натпревари и што да се прави ако не се одржи натпревар, општите правила на Quiniela сè уште се во употреба и денес.

Quiniela работи со пет типа на натпреварувачки формати: стил на Светско првенство на ФИФА; Стил на Лигата на шампионите на УЕФА; Стил на европска фудбалска лига како Ла Лига или англиска Премиер лига; Австралиски NRL стил; и американски стил. Може да се одржуваат повеќе натпревари со бакшиш истовремено со помош на екранот на контролната табла на Quiniela што помага да се движите низ овие натпревари.

Една од уникатните карактеристики на Quiniela е „Quiniela Tipster“, која може слободно да се циркулира меѓу сите вклучени советувачи за да можат директно да ги внесат своите совети и да го прегледаат напредокот. Исто така, овозможува прилагодување на изгледот на конкуренцијата со избирање слики поврзани со него. Комплетите за поставување за многу големи натпревари се достапни за преземање од нашата страница за преземање.

Со приспособливите правила за бодување на Quinilea, не само за бакшиш, туку и за резултатите од натпреварите, може да се дефинираат правилата за бодување специфични за секој тип на натпреварување, вклучувајќи тимови во групи со свои уникатни имиња.

Без разлика дали организирате пријателски канцелариски базен или водите веб-локација за обложување преку Интернет, Quinilea го олеснува управувањето со вашата конкуренција за бакшиш додека им обезбедува привлечно искуство за учесниците.

Клучни карактеристики:

- Водете повеќе натпревари за бакшиш истовремено

- Прилагодете го изгледот со избирање слики поврзани со секој натпревар

- Дефинирајте специфични правила за бодување не само за бакшиш, туку и за резултати од натпревари

- Користете го „Quinilea Tipster“ вклучен без трошоци

- Достапни комплети за поставување достапни на страницата за преземање

Во заклучок,

Ако барате софтвер за забава што помага да се водат успешни игри за спортско обложување околу големи спортски настани како Светското првенство на ФИФА или Лигата на шампионите на УЕФА, тогаш не гледајте подалеку од Quinilea! Со своите приспособливи карактеристики и кориснички интерфејс, управувањето со повеќе истовремени натпревари никогаш не било полесно!

Целосни спецификации
Издавач Castellan Systems
Страница на издавачи http://www.castellansystems.com
Датум на издавање 2018-08-15
Датум на додавање 2018-08-15
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Спортски софтвер
Верзија 3.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања Microsoft Access 2013 or later
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 16

Comments: