Colibrico Design Studio

Colibrico Design Studio 1.1.20

Windows / Jurgen Schaetzke EDV Beratung & Programm / 86 / Целосни спецификации
Опис

Colibrico Design Studio: Најдобрата алатка за дизајн за подобрувања на работната површина

Дали барате моќна алатка за дизајн што може да ви помогне да креирате неверојатни графики и комплети икони? Не гледајте подалеку од Colibrico Design Studio! Овој иновативен софтвер е дизајниран да го автоматизира создавањето графички и множества со икони, што го олеснува создавањето дизајни со професионален квалитет од кога било.

Со обемна библиотека на икони и дизајнерски елементи, Colibrico Design Studio нуди широк опсег на опции за креирање прилагодена графика. Без разлика дали дизајнирате копчиња, логоа или други визуелни елементи, овој софтвер има се што ви е потребно за да ги оживеете вашите идеи.

Една од клучните предности на користењето на Colibrico Design Studio е неговата способност да извезува графика во која било големина. Ова значи дека можете лесно да ја промените големината на вашите дизајни без да изгубите квалитет или јасност. Дополнително, може да се комбинираат сите графики и да се користат филтри во боја за да се создадат дополнителни варијации на бои.

Корисничкиот интерфејс е претставен во јасна форма со лесни за употреба алатки кои го олеснуваат изборот на симболи и примената на дизајнерските елементи. Со само неколку кликања, можете да креирате модерни и индивидуални комплети на копчиња во која било шема на бои.

Дизајнерските шаблони се исто така достапни во софтверот што им овозможува на корисниците брзо да креираат индивидуални графики или цела комплет икона со леснотија. За оние кои сакаат уште повеќе опции за приспособување при креирање комплети копчиња, се нудат различни дизајнерски елементи како што се облици на заднина, рамки, светлосни ефекти и ефекти на сенки.

Зачуваните филтри за боја или сопствените промени се применуваат на сите избрани графики што им овозможуваат на корисниците брзо да генерираат повеќе варијанти на бои за неколку секунди. Дополнително, поставките за дизајн може да се зачуваат и повторно да се користат за дополнителни збирки икони, така што корисниците не мора да почнуваат од нула секој пат кога сакаат нешто ново.

За оние кои претпочитаат да увезуваат свои SVG-датотеки во софтверот наместо да почнуваат од нула секогаш кога го користат - Colibrico поддржува формати на датотеки како што се SVG (Scalable Vector Graphics), PNG (Portable Network Graphics), JPG (Joint Photographic Experts Group) , BMP (Bitmap) и ICO (икона за Windows).

Во краток преглед:

- Широка библиотека со икони и елементи за дизајн

- Извезливи графички големини

- Опции за филтер за боја

- Јасен кориснички интерфејс со лесни за употреба алатки

- Приспособливи опции за создавање комплет копчиња, вклучувајќи облици на позадина и ефекти на осветлување.

- Зачувани поставки за понатамошна употреба

- Увозни способности

Генерално, ако барате ефикасен начин за производство на висококвалитетни дизајни, тогаш не гледајте подалеку од Colibrico Design Studio!

Целосни спецификации
Издавач Jurgen Schaetzke EDV Beratung & Programm
Страница на издавачи http://www.colibrico.de/en/
Датум на издавање 2018-08-16
Датум на додавање 2018-08-16
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Алатки за икони
Верзија 1.1.20
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 86

Comments: