Joyoshare iPhone Data Recovery

Joyoshare iPhone Data Recovery 1.0

Опис

Joyoshare Обнова податоци за iPhone: врвна алатка за обновување податоци за iOS

Во денешното дигитално доба, нашите паметни телефони станаа составен дел од нашите животи. Ги користиме за да комуницираме со пријателите и семејството, да снимаме драгоцени моменти преку фотографии и видеа, да складираме важни документи и датотеки, па дури и да спроведуваме деловни трансакции. Сепак, и покрај практичноста што ја нудат, овие уреди не се имуни на загуба на податоци.

Без разлика дали тоа се должи на случајно бришење, паѓање на системот или ажурирања, оштетување или кражба на уредот - губењето важни податоци може да биде фрустрирачко искуство. За среќа, постојат достапни алатки кои можат да ви помогнат да ги вратите изгубените податоци од вашите iOS уреди. Една таква алатка е Joyoshare iPhone Data Recovery.

Joyoshare iPhone Data Recovery е моќен софтвер дизајниран специјално за враќање на изгубени или избришани податоци од iPhone, iPad и iPod touch. Нуди сеопфатно решение за враќање на повеќе од 20 типа на изгубени датотеки, вклучувајќи контакти, пораки (вклучувајќи пораки WhatsApp/Viber/Kik), белешки, дневници за историја на повици, календари фотографии видеа пораки и прилози од трети лица апликации.

Со Joyoshare iPhone Data Recovery што ви стои на располагање, можете да бидете сигурни дека сите ваши вредни податоци ќе бидат безбедни дури и ако случајно се избришат или изгубат поради која било друга причина.

Клучни карактеристики:

1) Вратете 20+ видови на изгубени податоци

Joyoshare iPhone Data Recovery поддржува враќање на повеќе од 20 различни типови на изгубени датотеки, вклучително и контакти пораки фотографии видеа WhatsApp/Viber/Kik пораки и прилози итн. негувана фотографија - овој софтвер ве опфати.

2) Три паметни методи за обновување

Софтверот обезбедува три паметни методи за обновување кои им овозможуваат на корисниците да ги повратат своите избришани податоци директно од нивниот iDevice (iPhone/iPad/iPod touch), резервната копија на iTunes или резервната копија на iCloud веднаш без никаква мака.

3) Лесен за употреба интерфејс

Корисничкиот интерфејс е интуитивен што го прави лесен за секој да го користи без оглед на нивото на нивната техничка експертиза. Не ви требаат посебни вештини или знаење за ефикасно да работите со овој софтвер.

4) Преглед пред обновување

Една одлична карактеристика понудена од Joyoshare iPhone Data Recovery е можноста за преглед на сите обновени датотеки пред да ги вратите назад на вашиот уред. Ова им овозможува на корисниците да ги изберат само специфичните датотеки што сакаат да се обноват, наместо да обновуваат сè одеднаш што може да заземе непотребен простор на нивниот уред.

5) Целосно компатибилен со најновите уреди и верзии на ОС

Joyoshare iPhone Data Recovery е целосно компатибилен со сите најнови iOS уреди, вклучувајќи ги и најновите модели како iPhone X/8, како и најновата верзија на iOS (iOS 12). Ова осигурува дека корисниците можат да ги повратат своите изгубени податоци без оглед на тоа кој уред го користат.

Како работи Joyoshare?

Користењето на Joyoshare iPhone Обновувањето на податоците не може да биде полесно! Еве неколку едноставни чекори:

Чекор 1: Поврзете го вашиот уред

Поврзете го вашиот iDevice (iPhone/iPad/iPod touch) преку USB-кабел откако ќе го вклучите JoyoShare на вашиот компјутер.

Чекор 2: Изберете режим

Изберете еден режим меѓу „Обнова од iDevice“, „Обнова од резервна копија на iTunes“ и „Обнова од резервна копија на iCloud“ според местото каде што сакате да ги вратите податоците што недостасуваат.

Чекор 3: Скенирајте го вашиот уред/датотека за резервна копија

Кликнете на копчето „Скенирај“ откако ќе го изберете целниот режим погоре.

Чекор 4: Прегледајте и изберете датотеки за обновување

Прегледајте ги скенираните резултати детално по категорија пред да ги изберете само саканите.

Чекор 5: Вратете ги избраните датотеки назад на компјутер или уред

Кликнете на копчето „Врати“ откако ќе ги потврдите избраните ставки.

Заклучок:

Генерално, Џојоша

Целосни спецификации
Издавач Joyoshare
Страница на издавачи https://www.joyoshare.com
Датум на издавање 2018-08-16
Датум на додавање 2018-08-16
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 109

Comments: