TunesKit iPhone Data Recovery

TunesKit iPhone Data Recovery 1.0

Опис

TunesKit iPhone Data Recovery за Windows е моќно и сигурно решение за обновување на податоци на iOS што може да ги врати сите изгубени или избришани податоци од вашиот iPhone, iPad или iPod touch. Без разлика дали случајно сте избришале важни датотеки, сте доживеале пад на системот, сте претрпеле оштетување од вода или целосно сте го изгубиле уредот, TunesKit iPhone Data Recovery може да ви помогне брзо и лесно да ги вратите вашите вредни податоци.

Со TunesKit iPhone Data Recovery, можете да вратите широк опсег на датотеки што недостасуваат, вклучувајќи пораки, видеа, фотографии, контакти, белешки, разговори на WhatsApp и обележувачи. Софтверот е дизајниран да работи со сите iOS уреди што работат на најновата верзија на iOS 14. Можете да изберете да ги вратите изгубените датотеки или директно од вашиот iOS уред или од резервните датотеки на iTunes/iCloud врз основа на тоа како сте ги изгубиле податоците.

Процесот на обновување е едноставен и јасен со само три лесни чекори: изберете режим за обновување (од уред/iTunes/iCloud), скенирајте и прегледајте ги податоците пронајдени од софтверот TunesKit iPhone Data Recovery и изберете кои да ги вратите. Целиот процес трае само неколку минути во зависност од тоа колку податоци треба да се вратат.

Една од клучните карактеристики на TunesKit iPhone Data Recovery е неговата способност да ги враќа изгубените/избришаните пораки без никакви проблеми. Со овој софтвер инсталиран на вашиот компјутерски систем со Windows OS (Windows 10/8/7/Vista/XP), никогаш повеќе нема да мора да се грижите за губење на важни текстуални пораки.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ги обнови фотографиите што биле случајно избришани или изгубени поради други причини како што се вирусен напад или пад на системот. Со TunesKit iPhone Data Recovery for Windows инсталиран на вашиот компјутерски систем со Windows OS (Windows 10/8/7/Vista/XP), ќе можете да ги вратите сите оние скапоцени спомени снимени на фотографии за кратко време.

Покрај враќањето на пораките и фотографиите, „TunesKit iPhone Data Recovery“ им овозможува на корисниците да повратат и други типови медиуми, како што се видеата што биле случајно избришани или изгубени поради други причини, како што е напад на вирус или пад на системот. Ова значи дека ако некогаш сте доживеале губење на видео содржина поради случајно бришење, тогаш овој софтвер ве опфатил!

Контактите се уште еден вид вредни информации зачувани во нашите iPhone-и кои не можеме да си дозволиме да ги изгубиме. корисници кои можеби немале резервна копија од нивната листа со контакти пред да ги избришат по грешка; тие сега можат лесно да ги вратат сите свои контакти користејќи ја оваа неверојатна алатка!

Белешките се друг вид на информации зачувани во нашите iPhone-и кои не можеме да си дозволиме да ги изгубиме. Напредните алгоритми на Tunekit им овозможуваат на корисниците кои погрешно ги избришале своите белешки со случајно притискање на копчето за бришење додека се движат низ нив. Оваа функција им овозможува на корисниците кои можеби не имаат направено резервни копии на нивните белешки пред да ги избришат по грешка; тие сега можат лесно да ги вратат сите свои белешки користејќи ја оваа неверојатна алатка!

Разговорите на WhatsApp стануваат сè попопуларни меѓу корисниците на паметни телефони ширум светот бидејќи нудат лесен начин за комуникација со пријателите, членовите на семејството, колегите итн. Функцијата им овозможува на луѓето кои можеби не направиле резервна копија од нивната историја на разговори на WhatsApp пред да ја избришат по грешка; тие сега можат лесно да ги вратат сите тие разговори користејќи ја оваа неверојатна алатка!

Обележувачите се друг вид вредни информации зачувани во нашите iPhone-и кои не можеме да си дозволиме да ги изгубиме. Напредните алгоритми на Tunekit им овозможуваат на корисниците кои погрешно ги избришале обележувачите зачувани во апликацијата за прелистувач Safari. Оваа функција им овозможува на луѓето кои можеби немале резервна копија на зачуваните обележувачи во апликацијата за прелистувач Safari пред да ги избришат по грешка; тие сега можат лесно да ги вратат сите тие обележувачи користејќи ја оваа неверојатна алатка!

Севкупно, корисничкиот интерфејс на TuneKits'iPhone Data Recovery во комбинација со неговите моќни карактеристики го прави идеален избор кога барате начини за враќање на исчезнатите/избришани датотеки од iPhone, iPad, iPods итн. Фактот дека не му е потребна техничка експертиза, користете TuneKits „Обнова податоци на iPhone“ станува уште попривлечен, особено кога ќе се споредат сличните алатки достапни на пазарот денес. Па зошто да чекаме? Преземете го TuneKits'iPhoneDataRecovery денес, почнете да уживате во понудените придобивки!

Целосни спецификации
Издавач TunesKit
Страница на издавачи http://www.tuneskit.com
Датум на издавање 2018-09-04
Датум на додавање 2018-09-03
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 61

Comments: