Premiere Pro Audio Presets Pack

Premiere Pro Audio Presets Pack 1.0

Windows / White Rabbit Music Productions / 115 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од трошење часови на дотерување аудио поставки во софтверот за уредување видео? Не гледајте подалеку од пакетот со претходно поставувања за аудио Premiere Pro од White Rabbit Audio. Овој пакет содржи повеќе од 40 поставки за аудио што може да се наредат, приспособливи, дизајнирани специјално за уредување на видео по продукција.

Со алатки за корекција на звукот, ефекти специфични за сцените и специјални ефекти како Фокус на дијалог и Намалување на шумот на улицата, овој пакет има сè што ви треба за да ги подигнете вашите видеа на следното ниво. Без разлика дали работите на краток филм или долгометражен филм, овие претходно поставени ќе ви заштедат време и ќе ви помогнат да постигнете звук со професионален квалитет.

Една од најистакнатите карактеристики на овој пакет е неговата способност да ги поставува претходно поставените поставки една врз друга. Ова значи дека можете да комбинирате повеќе ефекти за да создадете уникатен звук кој совршено се совпаѓа со тонот и стилот на вашето видео. И со лесни за употреба лизгачи и контроли, едноставно е да се прилагоди секое претходно поставено за да одговара на вашите специфични потреби.

Некои од другите специјални ефекти вклучени во овој пакет се Редуктор на собен амбиент, скроти гласни извори, музика во живо на отворено, Cinematic Crowd и многу повеќе! Овие ефекти се совршени за додавање длабочина и реализам на вашите видеа без да мора да поминувате часови за снимање на нов звук или да се мачите со комплицирани поставки.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве што некои задоволни клиенти имаат да кажат за пакетот со претходно поставени аудио-видео на Premiere Pro:

„Во последно време ги користам овие меморирани поставки на сите мои проекти и ми заштедија толку многу време! Меморијата за фокусирање на дијалогот е особено корисна кога работам со интервјуа или сцени со тешки дијалози“. - Сара М., режисерка

„На почетокот бев скептичен, но откако испробав неколку различни претходно поставени поставки, бев воодушевен од тоа колку подобро звучеа моите видеа. - Џон Д., Јутјубер

Севкупно, ако барате лесен начин да го подобрите квалитетот на звукот на вашите видеа без да потрошите часови за менување на поставките или снимање на нов звук, тогаш не гледајте подалеку од пакетот со претходно поставени аудио-видеа Premiere Pro од White Rabbit Audio. Со својот широк избор на приспособливи мемории и специјални ефекти дизајнирани специјално за постпродукциско уредување видео - сигурно ќе стане суштинска алатка во арсеналот на секој режисер!

Целосни спецификации
Издавач White Rabbit Music Productions
Страница на издавачи https://whiterabbitmusicproductions.com
Датум на издавање 2018-11-16
Датум на додавање 2018-09-06
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Adobe Premiere Pro CC
Цена $10.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 115

Comments: