Eguasoft Basketball Scoreboard Pro

Eguasoft Basketball Scoreboard Pro 4.0.2

Опис

Eguasoft Basketball Scoreboard Pro е моќен и лесен за користење софтвер кој обезбедува едноставен, но корисен приказ на табла за кошаркарски игри. Овој софтвер за забава е совршен за секој кој сака да го следи резултатот, времето и другите важни информации за време на кошаркарски натпревар.

Со Eguasoft Basketball Scoreboard Pro, можете лесно да го инсталирате софтверот на вашиот лаптоп и да воспоставите врска помеѓу вашиот лаптоп и проектор. Ова ви овозможува да ја прикажете таблата со резултати на голем екран, така што секој од публиката може јасно да го види.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е неговата едноставност. Не ви се потребни посебни вештини или техничко знаење за да го користите. Интерфејсот е лесен за користење и интуитивен, што го прави лесен за секој да ракува.

Друга одлична карактеристика на Eguasoft Basketball Scoreboard Pro е неговата флексибилност. Можете да го приспособите приказот на таблата со резултати според вашите преференции. На пример, можете да ја промените големината на фонтот, шемата на бои, сликата на позадината и многу повеќе.

Овој софтвер за забава доаѓа и со неколку вградени функции што го прават уште покорисен. На пример, можете да поставите различни режими на игра како режим на редовно време или режим на шут часовник во зависност од вашите потреби.

Покрај овие карактеристики, Eguasoft Basketball Scoreboard Pro нуди и некомерцијална употреба без никакви барања за поставување или граници за прозорци, што го прави идеален избор за училишта или центри во заедницата кои бараат достапен начин да ги следат нивните кошаркарски игри.

Генерално, ако барате лесно за употреба, но моќно решение за прикажување на табла за вашите кошаркарски игри, тогаш не гледајте подалеку од Eguasoft Basketball Scoreboard Pro! Со својот кориснички интерфејс и приспособливи опции, овој софтвер за забава ќе помогне да бидете сигурни дека сите ќе останат информирани во текот на секоја игра!

Целосни спецификации
Издавач Eguasoft
Страница на издавачи http://www.eguasoft.com
Датум на издавање 2018-09-09
Датум на додавање 2018-09-09
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Спортски софтвер
Верзија 4.0.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft .NET Framework 4.0
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4941

Comments: