Eguasoft Volleyball Scoreboard

Eguasoft Volleyball Scoreboard 2.1

Опис

Eguasoft Volleyball Scoreboard е моќен софтвер за забава кој обезбедува едноставен, но корисен приказ на табла за одбојка. Овој софтвер е дизајниран да им помогне на корисниците да воспостават систем на табла со прифатлива цена и лесен за користење без потреба од скапи физички табли со резултати.

Со Eguasoft Volleyball Scoreboard, можете лесно да го инсталирате софтверот на вашиот лаптоп и да воспоставите врска помеѓу вашиот лаптоп и проектор. Софтверот работи само од датотека (.exe) и не бара никаква инсталација, што го прави лесен за користење дури и за почетници.

Една од клучните карактеристики на Eguasoft Volleyball Scoreboard е неговиот приспособлив фонт, имиња на тимови и бои. Можете лесно да ги приспособите овие поставки за да одговараат на брендирањето или преференциите на вашиот тим. Дополнително, можете лесно да внесувате резултати и фаули за секој играч.

Посебната карактеристика на контролната табла ви овозможува да ја контролирате таблата со резултати од посебна табла што не е видлива за публиката. Ова значи дека тие нема да гледаат никакви гестови на глувчето или граници на прозорците додека го користат овој софтвер.

Друга одлична карактеристика на Eguasoft Volleyball Scoreboard е нејзиниот реален поглед кој обезбедува пореални визуелни слики како оние што се гледаат во физичките табли со резултати. Ова им олеснува на играчите и на публиката да го следат напредокот на играта.

Севкупно, таблата за одбојка на Eguasoft е одличен избор за секој што бара прифатливо, но моќно решение за одбојкарска табла. Неговата леснотија на користење, опциите за приспособување, посебната функција на контролната табла и реалниот поглед ја прават една од најдобрите опции достапни на пазарот денес!

Целосни спецификации
Издавач Eguasoft
Страница на издавачи http://www.eguasoft.com
Датум на издавање 2018-09-09
Датум на додавање 2018-09-09
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Спортски софтвер
Верзија 2.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 608

Comments: