AnyMP4 Free iPhone Data Recovery

AnyMP4 Free iPhone Data Recovery 7.5.8

Windows / AnyMP4 Studio / 3262 / Целосни спецификации
Опис

AnyMP4 Free iPhone Data Recovery е моќен софтвер кој може да ви помогне бесплатно да ги вратите избришаните податоци од вашиот iPhone, iPad и iPod touch. Овој софтвер на iTunes и iPod е многу компатибилен со најновиот iOS 11 и ви овозможува да ги вратите изгубените датотеки од iTunes Backup и iCloud Backup.

Со овој софтвер за обновување податоци на iPhone, можете да обновите текстуални содржини како белешки, потсетник, обележувач на Safari од различни уреди, вклучувајќи iPhone X/8/8 Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone 6s/6s Plus/6/6 Plus, iPhone 5s /5c, iPhone 5, iPhone 4S, iPad Pro/Air/2/новиот iPad/mini 2/3/4 и iPod touch 5-та генерација. Исто така, може да преземе медиумски содржини како што се Camera Roll, Photo Stream и Voice Memos од постари уреди како iPhone 4/iPhone3GS/iPad1/iPod Touch4.

Бесплатното обновување на податоци на iPhone обезбедува два режими за паметно враќање: закрепнување од уред со iOS и закрепнување од резервна датотека iTunes. Првиот режим ви овозможува да ги вратите податоците без резервна копија, додека вториот режим ви овозможува да ги вратите податоците со директно извлекување од резервната датотека на iTunes.

Една од најдобрите карактеристики на овој софтвер е неговата способност да ги прегледува тековните датотеки, како и избришаните датотеки пред обновувањето. Ова им овозможува на корисниците да изберат кои датотеки сакаат да ги обноват врз основа на нивните потреби.

Корисничкиот интерфејс му олеснува на секој да го користи овој софтвер без никакво техничко знаење или искуство. Сите операции се безбедни и нема да предизвикаат никаква штета на вашиот уред или датотеки.

Како заклучок, AnyMP4 Free Recovery на податоци за iPhone е алатка која мора да ја има секој што изгубил важни податоци на својот iOS уред поради случајно бришење или други причини. Со своите моќни можности за обновување и кориснички интерфејс, тој е одличен избор за оние кои бараат сигурно решение што нема да ги уништи парите!

Целосни спецификации
Издавач AnyMP4 Studio
Страница на издавачи https://www.anymp4.com/
Датум на издавање 2018-09-10
Датум на додавање 2018-09-10
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 7.5.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3262

Comments: