Designers Button Creator

Designers Button Creator 1.0

Опис

Designers Button Creator е моќна алатка за програмери која ви овозможува да креирате копчиња за повик за акција за сите ваши веб-локации од нула за неколку минути и без фотошоп како професионалец. Со овој софтвер, можете да покажувате, кликнете и да завршите со создавањето копчиња за само неколку секунди. Не е потребно искуство за користење на овој софтвер бидејќи е дизајниран со едноставност на ум.

Процесот на креирање копчиња никогаш не бил полесен отколку кај дизајнерите на копчињата Креатор. Едноставно преземете го софтверот, стартувајте го на вашиот компјутер, инсталирајте го и почнете да создавате копчиња секогаш кога ви се потребни. Корисничкиот интерфејс на софтверот е интуитивен и лесен за навигација, така што дури и почетниците можат да креираат копчиња за повик за акција со професионален изглед.

Една од најдобрите работи за дизајнерските копчиња е тоа што нуди 20 форми и 17 стилови од кои можете да изберете кога го дизајнирате вашето копче. Ова значи дека имате многу опции кога станува збор за приспособување на изгледот на вашето копче така што совршено се совпаѓа со дизајнот на вашата веб-страница.

Покрај овие опции за прилагодување, Designers Button Creator обезбедува и пристап до над 60 курирани икони за употреба на вашите дизајни на копчиња. Овие икони се совршени за пиксели и ќе помогнат да бидете сигурни дека секој аспект од вашето копче изгледа одлично.

Друга одлична карактеристика на Designers Button Creator е неговата способност да презема копчиња во димензии со совршени пиксели. Ова значи дека без разлика на која големина или резолуција екран некој ја гледа вашата веб-локација; тие секогаш ќе гледаат јасни слики без никакво изобличување или заматување.

Генерално, ако барате лесна за користење алатка за развивачи за брзо креирање копчиња за повик за акција без да ви треба претходно искуство или знаење за програмите за графички дизајн како Photoshop - тогаш не гледајте подалеку од Designers Button Creator!

Целосни спецификации
Издавач Equinox IT
Страница на издавачи http://martinpekar.com
Датум на издавање 2018-09-11
Датум на додавање 2018-09-11
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Софтвер за развој на веб
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: