Pyramid Analytics

Pyramid Analytics 2018.04.310

Windows / Pyramid Analytics / 4 / Целосни спецификации
Опис

Pyramid Analytics е моќен софтвер за деловна аналитика кој е дизајниран да им помогне на бизнисите да донесуваат подобри и побрзи одлуки врз основа на доверливи информации. Како признат иноватор во областа на деловната аналитика, Pyramid Analytics разви уникатна платформа која ги комбинира најдоброто од аналитиката за самопослужување и наследените BI системи.

Со Pyramid 2018, бизнисите можат да имаат корист од платформата за аналитика на претпријатијата која им овозможува на сите во нивната компанија брзо и лесно да пристапуваат и да ги анализираат податоците. Ова значи дека носителите на одлуки на сите нивоа можат да добијат увид во нивните операции, да ги идентификуваат трендовите и моделите и да донесуваат информирани одлуки врз основа на податоци во реално време.

Една од клучните карактеристики на Pyramid Analytics е нејзината способност да се интегрира со постоечките извори на податоци. Ова значи дека бизнисите можат да ги искористат своите постојни инвестиции во бази на податоци, складишта на податоци и други системи за да создадат унифициран поглед на нивното работење. Со овој унифициран поглед, носителите на одлуки можат да добијат увид во сите аспекти на нивниот бизнис - од продажба и маркетинг до финансии и операции.

Друга важна карактеристика на Pyramid Analytics се нејзините можности за самопослужување. Со овој софтвер, корисниците можат лесно да креираат извештаи и контролни табли без потреба од ИТ поддршка или специјализирана обука. Ова му олеснува на секој во вашата организација - без оглед на техничката експертиза - да пристапи до информациите што му се потребни кога му се потребни.

Pyramid Analytics нуди и напредни можности за визуелизација кои им овозможуваат на корисниците да истражуваат податоци на нови начини. Со интерактивни графикони, графикони, мапи и други визуелизации на вашите прсти, можете брзо да ги идентификувате трендовите или оддалечените страни во вашите збирки податоци.

Покрај овие карактеристики, Pyramid Analytics нуди и робусни безбедносни карактеристики дизајнирани да ги заштитат чувствителните деловни информации. Софтверот вклучува контроли за пристап засновани на улоги (RBAC) кои им овозможуваат на администраторите да контролираат кој има пристап до какви информации во системот.

Севкупно, ако барате моќно решение за деловна аналитика што ги комбинира можностите за самопослужување со напредни алатки за визуелизација - не гледајте подалеку од Пирамидната аналитика!

Целосни спецификации
Издавач Pyramid Analytics
Страница на издавачи http://pyramidanalytics.com/
Датум на издавање 2018-09-17
Датум на додавање 2018-09-17
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Друго
Верзија 2018.04.310
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена $10.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments: