Garmin Express

Garmin Express 6.8.1.0

Опис

Garmin Express: Вашето крајно решение за ажурирања на карти

Дали сте уморни од губење на патот затоа што вашиот GPS уред е застарен? Дали сакате да се осигурате дека вашите карти се секогаш ажурирани и точни? Не гледајте подалеку од Garmin Express, врвното решение за ажурирање на вашите карти.

Garmin Express е моќна софтверска алатка која ви овозможува автоматски да преземате и инсталирате ажурирања на мапи. Со само неколку кликања, можете да се осигурате дека вашиот GPS уред ги има најновите достапни мапи. И со својот интуитивен интерфејс, Garmin Express го олеснува управувањето со сите ваши уреди на едно место.

Но, Garmin Express не е само ажурирање на вашите карти. Исто така, нуди низа други функции дизајнирани да го олеснат управувањето со вашите GPS уреди од кога било досега. Еве само неколку од работите што може да ги направи Garmin Express:

- Префрлете ги омилените: со Garmin Express, можете лесно да ги префрлите сите ваши омилени локации од еден уред на друг со само еден клик. Ова значи дека ако надградите на нов GPS уред или се префрлате помеѓу повеќе уреди, нема да мора повторно рачно да ги внесувате сите ваши омилени локации.

- Бекап и обновување податоци: Дали некогаш сте изгубиле важни податоци на вашиот GPS уред поради несреќа или дефект? Со Garmin Express, правењето резервна копија и враќањето на зачуваните адреси, маршрути и точки на пат е брзо и лесно. Можете дури и да закажете автоматски резервни копии за никогаш повеќе да не се грижите за губење податоци.

- Контролирајте ги распоредите за преземање: ако не сакате ажурирањата на мапите автоматски да се преземаат во заднина додека користите други апликации на компјутерот, тогаш оваа функција ќе биде корисна за контролирање на распоредот за преземање според преференциите на корисникот.

Севкупно, ако ажурирањето со точните мапи е важно за безбедна навигација, тогаш нема подобар избор од Garmin Express бидејќи обезбедува лесен начин за корисниците кои поседуваат повеќе уреди или често патуваат помеѓу различни региони каде што им требаат ажурирани информации на нивните врвовите на прстите без никаква мака!

Целосни спецификации
Издавач Garmin
Страница на издавачи http://www.garmin.com
Датум на издавање 2018-09-18
Датум на додавање 2018-09-18
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за мапи
Верзија 6.8.1.0
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања Microsoft .NET Framework 4.0
Цена Free
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 152908

Comments: