Torrent Player Pro

Torrent Player Pro 1.1.164

Опис

Torrent Player Pro - Врвен софтвер за видео за љубителите на HD филмови

Дали сте уморни од мака со репродукција на датотеки со Torrent на вашиот компјутер? Дали сакате доверливо и практично решение кое може да се справи со сите медиумски формати без никакви ограничувања? Не гледајте подалеку од Torrent Player Pro – врвниот видео софтвер за љубителите на HD филмови.

Со Torrent Player Pro, можете засекогаш да заборавите на тешкотиите со репродукција на датотеки со Torrent. Овој моќен софтвер е дизајниран да го направи вашето искуство со гледање филмови што е можно понепречено и пријатно. Без разлика дали преферирате MKV, FLV, VOB, AVI, MP4, MPG или кој било друг медиумски формат, Torrent Player Pro ве покрива.

Една од најдобрите работи за Torrent Player Pro е неговиот кориснички интерфејс. Не треба да сте технолошки вешт за да го користите овој софтвер - само изберете ги омилените датотеки на Torrent и пуштете сè што сакате. Тоа е толку едноставно! Можете исто така да го овозможите приказот на мини режим за гледање филмови додека продолжувате со задачи како работа или учење.

Torrent Player Pro нуди многу корисни функции кои ќе го подобрат вашето искуство со гледање филмови. На пример, има функција Историја на неодамнешни датотеки што ви овозможува брз пристап до вашите претходно гледани филмови. Исто така, поддржува преводи за да можете да уживате во филмови на странски јазици без да пропуштите важни дијалози.

Друга одлична карактеристика на овој паметен плеер е Репродукција во редица која им овозможува на корисниците да креираат плејлисти и лесно да управуваат со нив. Можете да додавате повеќе видеа во редот и да дозволите да се репродуцираат едно по друго автоматски без да мора рачно да го стартувате секое поединечно.

Покрај овие карактеристики споменати погоре, има многу повеќе придобивки што ги нуди паметниот торент плеер, како што е лесната навигација низ поглавја или сцени во филмовите користејќи кратенки на тастатурата; способност за прилагодување на брзината на репродукција; поставки за аудио еквилајзер; видео ефекти како што се прилагодувањата на осветленоста/контрастот/заситеноста итн., што го прави се-во-едно решение за потребите за репродукција на видео.

Torrent Player Pro е компатибилен со оперативните системи на Windows, вклучително и Windows 7/8/10 (32-битни и 64-битни). Потребни се минимални системски ресурси за да не го успори вашиот компјутер додека работи во заднина за време на сесиите за репродукција!

Како заклучок, ако барате лесен за употреба, но моќен видео плеер кој ги поддржува сите медиумски формати, вклучувајќи торенти, тогаш не гледајте подалеку од Torrent Player Pro! Со својот кориснички интерфејс и напредните функции како што се управувањето со историјата/поддршката за титлови/создавањето редица за репродукција итн., овој софтвер сигурно ќе стане ваш најдобар избор за гледање филмови со HD квалитет!

Целосни спецификации
Издавач Tidal_Media
Страница на издавачи http://tidalmediainc.com/
Датум на издавање 2018-09-21
Датум на додавање 2018-09-21
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 1.1.164
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Windows 10 version 15063.0 or higher
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 236

Comments: