Magix Movie Edit Pro Plus

Magix Movie Edit Pro Plus 2019

Windows / Magix Software / 993879 / Целосни спецификации
Опис

Magix Movie Edit Pro Plus е моќен софтвер за уредување видео кој нуди широк спектар на алатки и ефекти кои ќе ви помогнат да креирате видеа со професионален квалитет. Без разлика дали сте почетник или напреден корисник, овој софтвер има се што ви треба за да ги оживеете вашите видео проекти.

Една од најистакнатите карактеристики на Magix Movie Edit Pro Plus се неговите можности за прецизно уредување видео за рамка. Со поддршка до 200 мултимедијални песни, имате поголема слобода од кога било досега да креирате сложени видео проекти со повеќе слоеви на аудио и визуелна содржина. Ова го олеснува додавањето музика, звучни ефекти, гласови и други елементи на вашите видеа без да се жртвува квалитетот или изведбата.

Покрај моќните алатки за уредување, Magix Movie Edit Pro Plus нуди и широк спектар на креативни опции за додавање специјални ефекти, транзиции, менија, воведни и аутрости. Овие карактеристики ви овозможуваат да ги приспособите вашите видеа на уникатни начини кои го одразуваат вашиот личен стил и визија.

Друга клучна карактеристика на Magix Movie Edit Pro Plus е неговата технологија за стабилизација на слика proDAD Mercalli V2. Оваа напредна алатка помага да се изедначат разнишаните снимки, така што вашите видеа изгледаат полирано и професионално. Без разлика дали снимате со рачна камера или користите беспилотни летала за снимки од воздух, оваа функција гарантира дека вашиот финален производ изгледа непречено и беспрекорно.

Magix Movie Edit Pro Plus, исто така, поддржува уредување прокси и уредување со повеќе камери за најмногу четири камери одеднаш. Ова ви овозможува да работите со големи количини на снимки без да ги жртвувате перформансите или квалитетот. Можете лесно да се префрлате помеѓу различни агли на камерата за време на репродукцијата за да можете точно да видите како ќе изгледа секоја снимка во финалниот производ.

За оние кои сакаат уште поголема контрола врз процесот на оценување на боите на нивните видеа, Magix Movie Edit Pro Plus вклучува секундарни алатки за корекција на бојата, како и напредни способности за аудиосинхронизација во формат на опкружувачки звук 5.1.

Кога ќе дојде време за извоз на готовиот проект, Magix Movie Edit Pro Plus го олеснува тоа што нуди излезни опции за Blu-ray-дискови на DVD, како и популарни онлајн платформи како YouTube Facebook Vimeo и формати на датотеки како MP4 AVI MOV WMV итн. .

Севкупно, Magix Movie Edit Pro Plus е одличен избор за секој кој бара сеопфатно решение за уредување видео со сите потребни карактеристики што им се потребни и на почетниците и на професионалците. доволно флексибилност и опции за приспособување кои им се потребни на искусните корисници. Способноста на софтверот да се справи со содржината со висока резолуција 4K и 360 степени, заедно со поддршката од различни формати на датотеки, го прават единствен во еден вид меѓу другите слични производи достапни на пазарот денес. ако создавањето неверојатни визуелни слики преку прецизни уредувања е она што го интересира, тогаш дајте му на Magix филмско уредување про, плус обидете се денес!

Целосни спецификации
Издавач Magix Software
Страница на издавачи http://www.magix.com
Датум на издавање 2018-09-25
Датум на додавање 2018-09-24
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 2019
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 993879

Comments: