Magix Movie Edit Pro Premium

Magix Movie Edit Pro Premium 2019

Windows / Magix Software / 22628 / Целосни спецификации
Опис

Magix Movie Edit Pro Premium е моќен софтвер за уредување видео што ви овозможува лесно да креирате неверојатни видео продукции. Со неговите напредни функции и алатки, можете да ја подигнете вашата креативност на следното ниво и да произведувате видеа што оставаат впечаток.

Еден од клучните моменти на Magix Movie Edit Pro Premium се неговите ексклузивни пакети со премиум ефекти од водечките добавувачи на приклучоци. Овие пакети со ефекти ви овозможуваат пристап до широк опсег на креативни опции, вклучувајќи специјални ефекти, транзиции, менија, воведни и аутрости. Со овие алатки што ви се на располагање, можете да додадете лак на професионално ниво на вашите видеа и да ги издвоите од толпата.

Друга голема предност на Magix Movie Edit Pro Premium е неговата единствена изведба за уредување и извоз. Софтверот е оптимизиран за брзина и ефикасност, овозможувајќи ви да работите брзо без да го жртвувате квалитетот. Без разлика дали работите на кратко промотивно видео или долгометражен игран филм, Magix Movie Edit Pro Premium може лесно да се справи со сето тоа.

Една од најимпресивните карактеристики на Magix Movie Edit Pro Premium е неговата поддршка до 200 мултимедијални песни. Ова ви дава поголема слобода од кога било досега кога станува збор за создавање сложени видео проекти со повеќе слоеви на аудио и визуелна содржина. Можете исто така да ги искористите предностите на напредните функции за ракување со песни, како што се прецизно уредување на рамката и уредување на прокси за уште поголема контрола врз вашите проекти.

Magix Movie Edit Pro Premium исто така нуди целосна поддршка за 4K и 360 видео - вклучително и врвни 360 транзиции - овозможувајќи револуционерна работа на ниво на квалитет што претходно беше невозможно. Ова значи дека без разлика дали работите на традиционални видеа со рамен екран или извонредни VR искуства, Magix Movie Edit Pro Premium има сè што ви треба за да ја оживеете вашата визија.

Покрај овие напредни функции, Magix Movie Edit Pro Premium вклучува и нови шаблони за наслов со анимација на поединечни знаци и зборови како бонус функција. Ова го олеснува создавањето на привлечни наслови кои го привлекуваат вниманието на гледачите уште од самиот почеток полесно од кога било досега.

Други значајни карактеристики вклучуваат стабилизација на сликата proDAD Mercalli V2 за непречено снимање дури и во несигурни услови; уредување со повеќе камери (за најмногу четири камери) за лесно префрлување помеѓу различни агли; напредно аудиосинхронизирање во 5.1 сараунд звук; излезни опции вклучувајќи ДВД, Blu-ray дискови, како и популарни онлајн платформи како YouTube, Facebook, Vimeo; и формати на датотеки како што се MP4, AVI, WMV итн.

Генерално, Magix Movie Edit Pro Premium е одличен избор доколку барате моќен, но сепак лесен софтвер за уредување видео. Со својот широк опсег на алатки и способности, тој е совршен не само за професионалци, туку и за почетници кои сакаат висококвалитетни резултати без да трошат премногу време за учење комплициран софтвер. Па зошто да чекаме? Откријте што има овој неверојатен софтвер денес!

Целосни спецификации
Издавач Magix Software
Страница на издавачи http://www.magix.com
Датум на издавање 2018-09-24
Датум на додавање 2018-09-24
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 2019
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 22628

Comments: