Magix Movie Edit Pro

Magix Movie Edit Pro 2019

Windows / Magix Software / 12110 / Целосни спецификации
Опис

Magix Movie Edit Pro е моќен софтвер за уредување видео што ви овозможува да креирате прекрасни филмови во Full HD или 4K резолуција. Без разлика дали сте почетник или искусен уредувач на видео, Magix Movie Edit Pro го олеснува започнувањето и креирањето видеа со професионален изглед.

Една од најистакнатите карактеристики на Magix Movie Edit Pro е неговиот практичен режим на приказна. Овој режим ви овозможува брзо и лесно да ги распоредите вашите клипови по редоследот по кој сакате да се појавуваат во вашето последно видео. Можете исто така лесно да додавате транзиции, ефекти и наслови.

Ако претпочитате подетална контрола врз процесот на уредување, Magix Movie Edit Pro нуди и режим на временска линија. Овој режим ви овозможува пристап до 32 песни за прецизно уредување и прилагодување на вашите видеа.

Magix Movie Edit Pro вклучува и автоматски волшебници за видео, слика и аудио уредување. Овие волшебници им олеснуваат на почетниците да ја оптимизираат нивната снимка за најдобри можни резултати без да мора да поминуваат часови за рачно менување на поставките.

Покрај неговите моќни способности за уредување, Magix Movie Edit Pro поддржува целосна резолуција 4K/HD за брилијантен квалитет на сликата. Можете лесно да додавате ефекти, растворања, менија, воведни и аутроси користејќи ги вградените алатки на софтверот.

Magix Movie Edit Pro исто така може индивидуално да се прошири со многу нови содржини достапни кога е потребно. Стотици влезни/аутро, транзиции и песни се достапни на вашите прсти за да можете уште повеќе да ги приспособувате вашите видеа.

Кога ќе дојде време да го споделите вашиот готов производ со други, Magix Movie Edit Pro го олеснува емитувањето директно на DVD или Blu-ray дискови, како и поставување директно на YouTube Facebook Vimeo или како датотеки на кој било уред!

Севкупно, ако барате се-во-едно решение кое ќе ви помогне да ги подигнете вашите вештини за видео продукција од аматерско ниво на професионална територија, тогаш не гледајте подалеку од Magix Movei edit pro!

Целосни спецификации
Издавач Magix Software
Страница на издавачи http://www.magix.com
Датум на издавање 2018-09-25
Датум на додавање 2018-09-24
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 2019
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 12110

Comments: