CopyTrans Drivers Installer

CopyTrans Drivers Installer 2.048

Опис

CopyTrans Drivers Installer: Крајното решение за инсталирање драјвери за iPhone, iPod Touch и iPad

Ако имате iPhone, iPod Touch или iPad, знаете колку е важно да ги инсталирате вистинските драјвери на вашиот компјутер. Без овие драјвери, вашиот уред нема да биде препознаен од ниту една апликација и нема да можете да префрлате датотеки или да извршувате други задачи. Сепак, инсталирањето на овие драјвери може да биде проблем ако немате инсталирано iTunes на вашиот компјутер. Тоа е местото каде што CopyTrans Drivers Installer доаѓа.

CopyTrans Drivers Installer е моќна софтверска алатка која автоматски ги инсталира потребните драјвери за вашиот iPhone, iPod Touch и iPad без да бара iTunes да се инсталира на вашиот компјутер. Ова значи дека дури и ако не го користите iTunes како ваш медиа плеер или алатка за синхронизација, сепак можете да уживате во сите придобивки од поседувањето на уред со iOS.

Со CopyTrans Drivers Installer, нема потреба да пребарувате поединечни датотеки на драјвери онлајн или да се грижите за проблеми со компатибилноста со различни верзии на Windows. Софтверот се грижи за сè за вас така што ќе открие кои драјвери недостасуваат од вашиот систем и ќе ги преземе од серверите на Apple.

Една од најдобрите работи за Installer на драјвери CopyTrans е неговата едноставност. Софтверот има кориснички интерфејс што го прави лесен за користење дури и ако не сте технолошки такт. Сè што треба да направите е да го поврзете вашиот iOS уред со компјутерот преку USB-кабел и да кликнете на копчето „Инсталирај“ во главниот прозорец на програмата.

Друга одлична карактеристика на CopyTrans Drivers Installer е неговата брзина. За разлика од другите алатки за инсталирање драјвери за кои може да бидат потребни часови за да се заврши нивната задача, овој софтвер ги инсталира сите потребни драјвери за неколку минути за да можете веднаш да започнете да го користите вашиот iOS уред.

Но, она што го издвојува CopyTrans Drivers Installer од другите слични алатки е неговата доверливост и безбедносни карактеристики. Софтверот презема само официјални драјвери потпишани од Apple од доверливи извори за да нема ризик од малициозен софтвер или вируси да го заразат вашиот систем за време на инсталацијата.

Дополнително, CopyTrans Drivers Installer создава точка за враќање пред да инсталира нов драјвер, така што во случај нешто да тргне наопаку за време на инсталацијата (што ретко се случува), корисниците можат лесно да ги вратат назад своите системски поставки без да изгубат никакви податоци.

Севкупно, ако барате лесно за користење, но моќно решение за инсталирање на драјвери за iPhone/iPod touch/iPad без да имате инсталирано iTunes на PC/Mac, тогаш не гледајте подалеку од инсталаторот на драјверот CopyTrans!

Преглед

Да се ​​ослободите од затворениот свет на Apple е лесно ако ги имате вистинските алатки. CopyTrans Drivers Installer е добар прв чекор кон отклучување на поголем дел од потенцијалот на вашиот гаџет на Apple без негово џеилбрејк. Ви ги дава вистинските алатки за да започнете да користите преземања од трети страни со вашиот iPod, iPhone или iPad.

По преземањето на ZIP датотеката ќе ви бидат дадени две опции за инсталирање на овој софтвер: автоматско и рачно, што е за напредни корисници. Ако веќе имате инсталирано iTunes, ќе добиете порака за грешка. Имајте на ум дека штом ќе тргнете по патот на софтвер од трети страни, ќе мора да го оставите iTunes зад себе, барем привремено. Надвор од тоа, CopyTrans Drivers Installer има совршена смисла. Тој е одличен алтернативен софтвер за сите ваши гаџети на Apple и е создаден да работи и да комуницира со нив без многу потешкотии или многу икање. Тој е многу автоматизиран и лесен за користење софтвер со чист и лесен интерфејс.

За секој што е подготвен да направи скок надвор од претпочитаниот пазар на Apple, CopyTrans Drivers Installer ќе ја направи транзицијата неверојатно лесна. Само жално е што треба да го изгубите iTunes за да го користите овој софтвер, но има смисла. Ако сте задоволни со iTunes, немаше да барате други опции.

Целосни спецификации
Издавач CopyTrans
Страница на издавачи https://www.copytrans.net
Датум на издавање 2018-09-25
Датум на додавање 2018-09-25
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 2.048
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 21
Вкупно преземања 2625587

Comments: