CopyTrans Apps

CopyTrans Apps 1.064

Опис

CopyTrans Apps - Крајното решение за управување со вашите апликации за iOS

iPhone, iPad или iPod Touch без апликации би бил како празна школка и нема да имате можност да се поврзете со вашите пријатели на Facebook, да играте игри за да го скратите времето на чекање или да ги користите сите оние прекрасни апликации што го олеснуваат животот. Сепак, управувањето со овие апликации може да биде застрашувачка задача. Тука доаѓа CopyTrans Apps - врвното решение за преземање контрола врз вашите омилени апликации и податоци од апликациите.

CopyTrans Apps е моќен софтвер за iTunes и iPod што го олеснува создавањето резервни копии на вашите апликации транспарентни за корисниците и нивно враќање во секое време на кој било уред со iOS. Со овој софтвер, можете лесно да уредувате, отстранувате и додавате документи како Word, Excel, PDF и слики во вашите апликации за iOS. Можете да ги префрлите сите апликации од еден уред со iOS на друг или да копирате само поединечни апликации.

Ако сте напреден корисник, со задоволство ќе ја откриете функцијата на прелистувачот на датотеки на CopyTrans Apps која ви овозможува да манипулирате со сите видови датотеки и поставки на апликациите. Оваа функција им дава на корисниците целосна контрола врз податоците од нивните апликации.

Една од најкорисните карактеристики на CopyTrans Apps е нејзината способност да пренесува резултати од игри од iPhone на iPad или едноставно да вметнува документи и сите други видови датотеки во вашите омилени апликации. Ова значи дека ако сте играле игра на вашиот iPhone, но наместо тоа сакате да продолжите да ја играте на вашиот iPad, со CopyTrans Apps тоа е едноставно како префрлање на резултатот од играта од еден уред на друг.

Друга одлична карактеристика е неговата способност за корисници кои поседуваат повеќе уреди како што се iPhone или iPad; тие можат лесно да управуваат со нивните податоци за апликации преку повеќе уреди со леснотија користејќи го овој софтвер.

Со интуитивниот дизајн на интерфејсот на CopyTrans Apps, заедно со неговите моќни карактеристики, како што се можностите за создавање резервна копија/реставрација, заедно со функционалноста на прелистувачот на датотеки, ја прават суштинска алатка за секој што сака целосна контрола врз потребите за управување со податоците на нивните апликации.

Клучни карактеристики:

- Направете резервни копии кои се транспарентни за корисниците

- Вратете ги резервните копии во секое време

- Уредете/отстранете/додадете документи

- Префрлете единечни/повеќе апликации помеѓу уредите

- Функционалност на прелистувачот на датотеки

- Префрлете ги резултатите од играта помеѓу уредите

Заклучок:

Како заклучок, ако барате сигурно решение кое ќе ви помогне да управувате со сите аспекти поврзани конкретно со управување со апликации за iOS, тогаш не гледајте подалеку од апликациите CopyTrans! Неговиот интуитивен дизајн на интерфејс, заедно со неговите моќни карактеристики го прават суштинска алатка за секој кој сака целосна контрола врз потребите за управување со податоци од апликациите. Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач CopyTrans
Страница на издавачи https://www.copytrans.net
Датум на издавање 2018-09-28
Датум на додавање 2018-09-28
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 1.064
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања iOS drivers
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 18136

Comments: