License4J License Manager

License4J License Manager 4.7.2

Опис

License4J License Manager: The Ultimate Java Library за лиценцирање софтвер

Ако сте развивач на Java, знаете колку е важно да го заштитите вашиот софтвер од пиратерија и неовластена употреба. Токму тука доаѓа License4J - моќна Java библиотека која го олеснува додавањето на функциите за лиценцирање на вашите апликации.

Со License4J, можете да креирате клучеви за лиценци, пловечки лиценци и текст на лиценца што ги вклучува сите функции што сакате да ги понудите. Можете дури и да го шифрирате текстот на лиценцата за да ја скриете неговата содржина од клиентите.

Но, она што го издвојува License4J од другите библиотеки за лиценцирање се неговите можности за валидација. Врши валидација на потребните функции, така што само лиценцираните корисници можат да пристапат до нив. И со поддршка за пловечки лиценци, можете да креирате лиценци што се споделуваат на повеќе машини.

License4J, исто така, доаѓа со две GUI апликации - Управувач со лиценци и Управувач со сериски броеви - кои го олеснуваат генерирањето и складирањето на текстот и клучевите за лиценца на софтверот.

Пакетот за преземање вклучува сè што ви треба за да започнете: библиотека за време на траење, развојна библиотека, документација, алатка за GUI на менаџерот за лиценца, апликација за прегледувач на ID на хардвер и примери на апликации.

И ако сè уште не сте подготвени да купите, нема проблем! Можете да преземете и тестирате License4J бесплатно. Единственото ограничување е тоа што креираните датотеки со лиценца ќе имаат функција за истекување од 10 дена поставена со некои полиња оневозможени во генераторот на сериски броеви. Но, штом ќе бидете подготвени да купите валиден клуч за лиценца во секое време!

Плус кога купувате валиден клуч, се креира сметка на Online.License4j со ограничување од 1000 лиценци што овозможува автоматско генерирање лиценци преку http објави, како и онлајн активирање на истите тие лиценци!

Па зошто да чекаме? Преземете ја License4J денес и почнете да го заштитувате вашиот Java софтвер како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач License4J
Страница на издавачи http://www.license4j.com
Датум на издавање 2018-10-01
Датум на додавање 2018-10-01
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Java софтвер
Верзија 4.7.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Java 1.6 or up
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 436

Comments: