Smooth Jazz South Florida

Smooth Jazz South Florida 1.0.3

Windows / Green IT Solution / 7 / Целосни спецификации
Опис

Smooth Jazz South Florida е софтвер за забава што ги носи прекрасните звуци на мазниот џез на вашиот уред. Со својот широк избор на музика, сега можете да уживате во смирувачките и релаксирачки мелодии на мазната џез станица во Јужна Флорида од каде било во светот.

Без разлика дали сте љубител на инструментален или вокален џез, Smooth Jazz South Florida има по нешто за секого. Софтверот содржи различни уметници и жанрови, вклучувајќи современ џез, фјужн, латино џез и многу повеќе. Можете лесно да пребарувате низ различните категории за да ги најдете вашите омилени песни или да откриете нови.

Една од најдобрите работи за Smooth Jazz South Florida е нејзиниот кориснички интерфејс. Софтверот е лесен за навигација и ви овозможува да го приспособите вашето искуство со слушање според вашите преференции. Можете да креирате плејлисти, да поставувате аларми за одредени песни или емисии, па дури и да ги споделувате вашите омилени песни со пријателите на социјалните мрежи.

Друга одлична карактеристика на Smooth Jazz South Florida е нејзиниот висококвалитетен аудио пренос. Софтверот користи напредна технологија за да се осигура дека ќе добиете кристално чист звук без никакви прекини или проблеми со баферот. Без разлика дали слушате на паметен телефон или таблет, ќе можете да уживате во непрекинато стриминг музика во секое време.

Покрај импресивната музичка библиотека и корисничкиот интерфејс, Smooth Jazz South Florida нуди и низа други карактеристики што го прават да се издвојува од другите опции за софтвер за забава на пазарот денес. На пример:

- Приспособлив будилник: со оваа функција, можете да се будите секое утро со вашите омилени мазни џез мелодии наместо досадни звучни сигнали.

- Тајмер за спиење: ако сакате да заспивате додека слушате музика, но не сакате да се репродуцира цела ноќ, оваа функција автоматски ќе ја исклучи апликацијата по одредено време.

- Репродукција во заднина: Ова ви овозможува да продолжите да слушате дури и кога користите други апликации на вашиот уред.

- Поддршка за AirPlay: ако дома имате Apple TV или друг уред со овозможен AirPlay, оваа функција ви овозможува да пренесувате Smooth Jazz South Florida директно на звучниците на вашиот ТВ за извонредно слушање.

Генерално, ако барате софтвер за забава што нуди висококвалитетно аудио стриминг заедно со широк избор на мазни џез мелодии од еден специфичен регион - во овој случај - Јужна Флорида - тогаш не гледајте подалеку од Smooth Jazz Јужна Флорида!

Целосни спецификации
Издавач Green IT Solution
Страница на издавачи https://greenitsolution.page.link/home
Датум на издавање 2018-10-01
Датум на додавање 2018-10-01
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 1.0.3
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7

Comments: