GiliSoft Movie DVD Creator

GiliSoft Movie DVD Creator 7.2

Опис

GiliSoft Movie DVD Creator е моќен видео софтвер кој ви овозможува да ги претворите вашите омилени одмори, свадби, семејни филмови и други колекции на филмови во фантастични ДВД филмови без никакви проблеми. Со овој софтвер, можете лесно да ги споделувате вашите спомени со пријателите и семејството со нивно снимање на дискови со ДВД-формат или извезувајќи ги како ДВД-папки и ISO-датотеки.

Една од истакнатите карактеристики на GiliSoft Movie DVD Creator е неговата способност да создава стилски менија со персонализирана позадина и музика. Софтверот нуди низа шаблони за креирање менија кои одговараат на вашиот стил. Можете исто така да вметнете слики и музика во заднина за да им дадете на вашите ДВД поперсонализирано чувство.

Покрај креирањето менија, GiliSoft Movie DVD Creator ви овозможува да клипувате видео сегменти, да додавате теми од менито и да отворате филмски клипови, да вчитувате преводи и аудио записи за поприспособено искуство. Софтверот ги поддржува скоро сите видео формати, вклучувајќи AVI, XviD, DivX, MP4, MPG, MPEG, WMV ASF RM RMVB MOV QT M1V M2V M4V DAT VOB MOD DV 3GP 3G2 FLV F4V OGM H.264/AVC MKV M2TS M2TS2.

Софтверот, исто така, располага со библиотека со професионално дизајнирани позадини и рамки од менито за ДВД кои можете да ги користите или прилагодите со ваши фотографии или графики како позадини на менито. Можете да ги распоредите копчињата за поглавја каде било на екранот додека ги прилагодувате насловите и натписите на менито.

GiliSoft Movie DVD Creator нуди одличен квалитет на излезен филм со автоматско пресметување на бит-стапката за снимање што е можно повеќе филмови во согласност со капацитетот на дискот додека се одржува балансот на квалитетот на сликата. Ги поддржува сите популарни ТВ стандарди, вклучувајќи ги и стандардите за ТВ PAL и NTSC.

Софтверот е брз и лесен за употреба; снимајте ДВД-а со само неколку кликања без да инсталирате дополнителни видео кодеци. Ги конвертира видеата од скоро сите популарни формати, вклучително и HD видеа снимени од iPhone или други паметни телефони во DV формат пред да ги запише на ДВД-а.

Со функцијата за сечење на GiliSoft Movie DVD Creator; отстранете ги црните рабови од видеата додека должината на отсекувањето ги снима омилените клипови; приспособете го ефектот на заситеност на контрастот на осветленоста на видеата; додајте ефекти за водени жигови на титлите за уште поперсонализирано искуство.

Севкупно, создавачот на Gilisoft Movie DVD е одличен избор доколку сакате лесна за употреба, но моќна алатка за создавање висококвалитетни ДВД-а од речиси секаков вид формат на видео-датотеки што е достапен денес!

Целосни спецификации
Издавач GiliSoft
Страница на издавачи http://www.gilisoft.com
Датум на издавање 2019-12-04
Датум на додавање 2018-10-14
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД режачи
Верзија 7.2
Барања за ОС Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/8/Server 2016/10
Барања None
Цена $39.95
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2148

Comments: