Fat Chat

Fat Chat 2.2

Windows / Accessory Software / 87 / Целосни спецификации
Опис

Fat Chat е моќна апликација за LAN разговор и споделување датотеки што нуди широк опсег на функции за да ја олесни комуникацијата и споделувањето датотеки од кога било досега. Со својот интуитивен интерфејс, лесни за употреба алатки и силна функционалност, Fat Chat е совршено решение за сите кои сакаат да ги насочат своите комуникациски процеси.

Една од клучните карактеристики на Fat Chat е неговата способност да ги поврзува корисниците на истата LAN мрежа. Ова значи дека можете лесно да се поврзете со колеги или пријатели кои се во непосредна близина без да се потпирате на надворешни услуги за пораки. Без разлика дали треба да споделувате датотеки или едноставно да разговарате со некој во близина, Fat Chat го олеснува тоа.

Покрај основната функционалност за разговор, Fat Chat вклучува и голем број напредни функции дизајнирани да го подобрат вашето искуство. На пример, можете да креирате кориснички листи за дозволи за пристап, да ја поставите бојата и големината на фонтот на дојдовните пораки и да изберете од неколку различни стилови на прозорци за приспособен изглед.

Друга одлична карактеристика на Fat Chat се неговите мултимедијални способности. Со вградената поддршка за прегледување слики и мултимедијална репродукција, можете лесно да споделувате датотеки со други без да се грижите за проблеми со компатибилноста или други технички проблеми.

Но, можеби еден од најимпресивните аспекти на Fat Chat е неговата интеграција за складирање облак. Со поврзување на вашата сметка со популарните услуги за складирање облак како што се Box, Dropbox, Google Storage и Cloud One Drive (Microsoft), можете лесно да прикачувате и преземате датотеки директно од самата апликација. Ова не само што заштедува време, туку и гарантира дека вашите податоци остануваат безбедни во секое време.

И ако сето тоа веќе не беше доволно - има уште! Апликацијата е опремена дури и со модул за е-пошта полн со поддршка за прилози, како и поддршка за zip-датотеки за да можете брзо да испраќате големи датотеки без никакви проблеми!

Севкупно, Fat Chat нуди неспоредливо ниво на погодност кога станува збор за комуникација и споделување датотеки на локални мрежи - што го прави суштинска алатка за секој кој има потреба од брз пристап до важни информации додека работи заедно во тимови или само лежерно разговара преку LAN мрежи!

Целосни спецификации
Издавач Accessory Software
Страница на издавачи http://www.accessoryware.com/
Датум на издавање 2018-10-15
Датум на додавање 2018-10-15
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 2.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 87

Comments: