Paquet Builder

Paquet Builder 2018.1

Windows / G.D.G. Software / 45988 / Целосни спецификации
Опис

Paquet Builder: The Ultimate Self-Extracting Archive Maker и Setup Rutine Generator

Дали сте уморни од користење на повеќе алатки за пакување и дистрибуција на вашиот софтвер или датотеки? Дали сакате сеопфатно решение кое може да се справи со сите ваши потреби за пакување? Не гледајте подалеку од Paquet Builder, врвниот создавач на архиви што самостојно се вади и рутински генератор за поставување.

Paquet Builder е моќна алатка која ја комбинира функционалноста на 7-Zip-креаторот за самоизвлекување архиви со рутински генератор за поставување. Со неговиот исцрпен сет на функции, можете да креирате флексибилни и компактни самоизвлекувачи за професионална испорака на датотеки и софтвер. Без разлика дали треба да спакувате документи или програмски датотеки, визуелно да конструирате едноставни или софистицирани повеќејазични пакети за дистрибуција и инсталација, да генерирате ажурирања и закрпи, да завиткате мултимедијални презентации или неколку поставувања на Windows Installer MSI во поединечни. exe датотеки подготвени за испорака преку Интернет - Paquet Builder ве опфати.

Креирајте пакети подготвени за испорака за неколку минути

Со Paquet Builder, креирањето пакети подготвени за испорака е лесно. Не ви треба дополнително знаење за да започнете. Едноставно користете го интуитивниот интерфејс за да го креирате вашиот пакет за неколку минути. Но, ако сакате да продолжите понатаму, Paquet Builder нуди напредни опции за прилагодување кои ви дозволуваат навистина да го приспособите целото однесување и изглед на вашите пакети од А до Ш.

Приспособете го дизајнот на вашиот пакет

Paquet Builder ви овозможува лесно да креирате стандардни или Windows волшебнички пакети. Можете да промените кој било детал од дизајнот на вашето поставување, вклучувајќи икона, поздравен екран, дијалози, информации за верзијата - дури и прикажувајте ја вашата сопствена реклама! Со напредните опции за прилагодување на Paquet Builder, нема ограничувања за тоа што можете да направите.

Организирајте датотеки во компоненти

Paquet Builder ви овозможува да ги организирате датотеките во компоненти за крајните корисници да можат да изберат кои компоненти сакаат да ги инсталираат. Можете исто така да поставите дестинациски патеки за секоја компонента, како и да додадете услови за екстракција на датотеки.

Додајте прилагодени дејства

Со одликата за сопствени дејства на Paquet Builder, можете визуелно да ги конфигурирате дејствата за да го прават токму она што вие сакате да го прават. Можете да ги поттикнете корисниците; откривање на конфигурацијата на системот; креирајте кратенки; читање/запишување клучеви во регистарот XML и. ini; изменете ги својствата на датотеката; работа со променливи; користете ако/Тогаш условни или goto изјави; прикажувај дијалози како што е договорот за лиценца readme, чекај пораки, кутии за пораки извршуваат датотеки со програма или документи копирајте или управувајте со датотеки - можностите се бесконечни!

Направете локализирани пакети за меѓународна дистрибуција

Paquet Builder поддржува целосна поддршка за Unicode што значи дека е совршен за правење локализирани пакети за меѓународна дистрибуција.

Лозинка Заштитете ги вашите датотеки

Ако безбедноста е важна, тогаш не гледајте подалеку од Paqet builder кој овозможува заштита со лозинка на сите создадени архиви, обезбедувајќи пристап само овластен персонал.

Ефикасна компресија на 7-Zip датотека: LZMA2, LZMA, BJC2

Ефикасната компресија на датотеките 7-Zip што ја користи paqet Builder обезбедува помали архиви без да се загрози квалитетот, овозможувајќи побрзо време на преземања, а сепак одржувајќи високи стандарди за квалитет.

Создајте 32-битни &&&

Без разлика дали се работи за 32-битен пакет што им е потребен само на системите windows x86 или пак за x64-битен пакет што го бараат само Windows x64 системи, paqet builder ги има и двете покриени.

Вклучи деинсталатори

Деинсталаторите се вклучени во секоја креирана архива што овозможува лесно отстранување на промените направени од инсталираните апликации.

Целосна документација

Не е потребно знаење за скриптирање, сè е направено визуелно преку организиран интерфејс, но само во случај да има некаква конфузија е вклучена целосната документација.

Достапни се бесплатни и пробни изданија

Не сте сигурни дали paqet builder ќе ги исполни сите барања? Пробајте го нашето бесплатно издание пред да го надградите!

Како заклучок, без разлика дали се создаваат едноставни архиви кои содржат документи или сложени инсталации кои содржат повеќе програми; paqett builder обезбедува се-во-едно решение кое ги угости и почетниците кои бараат едноставност, како и напредните корисници кои бараат поголема контрола врз нивните креации.

Целосни спецификации
Издавач G.D.G. Software
Страница на издавачи http://www.gdgsoft.com/
Датум на издавање 2018-10-16
Датум на додавање 2018-10-16
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за инсталација на софтвер
Верзија 2018.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 45988

Comments: