moWare Page Wonder and Blum Package

moWare Page Wonder and Blum Package 1.0

Windows / MoWare Development / 3 / Целосни спецификации
Опис

Дали ви треба софтвер кој ќе ви помогне да дизајнирате графика, да уредувате фотографии или со објавување на десктоп? Не гледајте подалеку од пакетот Page Wonder и Blum на moWare. Овие два наслови на софтвер за графички дизајн се потполно бесплатни и лесни за употреба. Ако не ви се допаѓаат, едноставно избришете ја папката и ги нема.

Page Wonder е разноврсна алатка која ви овозможува да креирате знаци, визит-картички, менија, продажни фактури или било што друго што можете да замислите да го ставите на лист хартија од 8,5" X 11". Со својот кориснички интерфејс и интуитивни контроли, дури и почетниците можат брзо да креираат дизајни со професионален изглед.

Blum е моќен софтвер за уредување слики кој им овозможува на корисниците да менуваат слики или да креираат графика од почеток. Има многу специјални ефекти и филтри кои можат да се применат на слики за неверојатни резултати. Не заборавајте да ги истражите опциите за поставки бидејќи тие се стандардно поставени за поставки погодни за перформансите. Ако сакате помазни линии во вашите дизајни, едноставно вклучете ја опцијата против алиасирање.

И Page Wonder и Blum Package нудат широк спектар на функции што ги прават идеални за графички дизајнери кои бараат прифатливо решение без да го жртвуваат квалитетот или функционалноста.

Карактеристики на чудата на страницата:

- Создавајте сопствени дизајни: со лесен за користење интерфејс на Page Wonder, корисниците можат брзо да креираат сопствени дизајни за која било намена.

- Излез подготвен за печатење: дизајните создадени со Page Wonder се подготвени за печатење, така што корисниците можат лесно да ги печатат своите креации дома или на работа.

- Широк опсег на шаблони: изберете од различни претходно дизајнирани шаблони, вклучувајќи визит-картички, флаери, брошури и друго.

- Прилагодливи елементи: Корисниците имаат целосна контрола врз секој елемент во нивниот дизајн, вклучувајќи големина на текст/боја/стил на фонт/порамнување итн.

- Кориснички интерфејс: дури и на почетниците ќе им биде лесен за користење благодарение на неговите интуитивни контроли.

Карактеристики на пакетот Blum:

- Алатки за уредување слики: лесно менувајте ги сликите користејќи ги моќните алатки на Blum за уредување слики, како што се сечење/промена на големината/ротирање итн.

- Специјални ефекти и филтри: Применете специјални ефекти како заматување/остри/осветленост/контраст итн., заедно со различни филтри како сепија/црно-бело/винтиџ итн., за прекрасни резултати.

- Поддршка за слоеви: Креирајте сложени дизајни користејќи слоеви кои им овозможуваат на корисниците поголема контрола врз секој елемент во нивниот дизајн.

- Прилагодени четки и форми: Создадете прилагодени четки/облици/шаблони/текстури/итн., давајќи им на вашите дизајни уникатен изглед што не се наоѓа никаде на друго место!

- Опција за анти-ализирање - Вклучете ја оваа опција ако сакате помазни линии во вашата графика

Во заклучок,

Пакетот Page Wonder и Blum на moWare нуди прифатливо решение без жртвување на квалитетот или функционалноста кога станува збор за потребите за графичко дизајнирање! Дали креирате знаци/визит-картички/менија/продажни фактури/или било што друго што може да се замисли на парче хартија од 8,5" X 11"; менување/уредување слики; креирање графика од нула; примена на специјални ефекти/филтри/слоеви/прилагодени четки/облици/шаблони/текстури/итн.; овие два наслови се покриени! Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач MoWare Development
Страница на издавачи http://www.moware.net
Датум на издавање 2018-10-17
Датум на додавање 2018-10-16
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања .NET Framework 3.5
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3

Comments: