Free Movie DVD Maker

Free Movie DVD Maker 7.2

Опис

Бесплатен филмски ДВД-производител: Претворете ги вашите омилени филмови во ДВД со леснотија

Дали сте уморни од гледање на вашите омилени филмови на мал екран или се мачите да ги споделите со вашето семејство и пријателите? Free Movie DVD Maker е тука да ви помогне. Оваа лесна за употреба програма ви овозможува да ги претворите сите ваши омилени филмови во висококвалитетни ДВД-а што може да се репродуцираат на кој било домашен ДВД-плеер. Со моќни функции за уредување видео, прилагодени менија и преводи, Free Movie DVD Maker го олеснува создавањето домашни филмови со професионален изглед.

Поддржани видео формати

Free Movie DVD Maker ги поддржува скоро сите популарни видео формати, вклучувајќи AVI, MP4, WMV, MOV, MPEG-1/2/4, DivX/Xvid/H.264/AVC, RM/RMVB и FLV. Ова значи дека можете да ја користите програмата за да конвертирате буквално која било видео датотека во формат што може да се запише на ДВД.

Одличен квалитет на излезот

Еден од најважните фактори при креирањето на ДВД-а е одржувањето на рамнотежа помеѓу капацитетот за складирање и квалитетот на сликата. Free Movie DVD Maker го постигнува овој баланс совршено со користење на напредни алгоритми за компресија кои обезбедуваат одличен квалитет на излезот додека ја минимизираат големината на добиените датотеки.

Мотор за горење со голема брзина

Бесплатниот Movie DVD Maker е опремен со моќен мотор за снимање што ви овозможува да снимате ДВД со големи брзини без да го жртвувате квалитетот. Без разлика дали снимате еден филм или цела колекција видеа на повеќе дискови, оваа функција гарантира дека процесот е брз и ефикасен.

Моќни функции за уредување видео

Покрај неговите можности за конверзија и снимање, Free Movie DVD Maker исто така вклучува моќни функции за уредување видео што ви овозможуваат да ги скратите видеата во клипови или целосно да ги бришете несаканите сегменти. Можете исто така да додавате преводи на различни јазици или да ги приспособите менијата со ваши сопствени слики во заднина и музички записи.

Прилагодливи менија и преводи

Со приспособливите шаблони за мени на Free Movie DVD Maker и опциите за превод (вклучувајќи го стилот на фонтот/бојата/големина), корисниците имаат целосна контрола врз тоа како изгледа нивниот финален производ пред да го запалат на диск! Можете да изберете од неколку претходно дизајнирани шаблони или да креирате свои од нула користејќи слики од хард дискот на вашиот компјутер!

Ги поддржува сите популарни типови дискови и ТВ стандарди

Без разлика дали претпочитате ДВД-а со стандардна дефиниција (SD) или Blu-ray-дискови со висока дефиниција (HD); без разлика дали живеете во Северна Америка (NTSC) или Европа/Австралија/Нов Зеланд/Јужна Африка (PAL), бесплатниот Movie DVD Maker има сè покриено! Ги поддржува сите популарни типови на дискови, вклучувајќи: CD-R/RW/DVD-R/RW/DVD+R/RW/DVD+R DL/DVD-R DL/DVD-RAM; како и стандардите на PAL & NTSC TV!

Заклучок:

Генерално, ако зборуваме за бесплатен креатор на двд за филмови, тогаш тоа е неверојатен софтвер за оние кои ги сакаат своите омилени филмови на големите екрани без да трошат многу пари за купување скапи двд-а од пазарот бидејќи сега имаат опција каде што можат да направат свои двд-а дома со користење на бесплатен филмски двд-креатор кој е многу лесен за користење програма за правење домашни филмови!

Целосни спецификации
Издавач GiliSoft
Страница на издавачи http://www.gilisoft.com
Датум на издавање 2019-03-12
Датум на додавање 2019-03-11
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 7.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 476
Вкупно преземања 56350

Comments: