A1 Keyword Research

A1 Keyword Research 9.3.1

Опис

A1 Keyword Research е моќна алатка за развивачи која ја оптимизира содржината на веб-страницата и рекламните кампањи. Тоа ви помага да најдете поврзани клучни зборови и фрази, да изградите списоци со клучни зборови што ги покриваат сите варијации, да комбинирате и да ги склопувате списоците со клучни зборови и да ги покриете сите пермутации на зборови, правописни грешки и празни места. Со истражувањето за клучни зборови A1, можете да ги прегледате минатите позиции за рангирање на графикони и графикони.

Овој софтвер е дизајниран да им помогне на програмерите да ги оптимизираат своите веб-локации за машините за пребарување, обезбедувајќи им алатки што им се потребни за да ја анализираат конкуренцијата за клучни зборови и фрази за пребарување. Исто така, има можност за истовремено проверување на повеќе веб-страници за повеќе фрази на повеќе пребарувачи.

Една од клучните карактеристики на истражувањето за клучни зборови A1 е неговата способност да ја провери густината на клучните зборови. Оваа функција им овозможува на програмерите да се погрижат нивната содржина да е оптимизирана за одредени клучни зборови без да ги преупотребуваат или да ја направат нивната содржина да изгледа спам.

Покрај многуте други карактеристики, A1 Keyword Research може да се интегрира со онлајн SEO, PPC и алатки за анализа на веб-страници. Оваа интеграција им овозможува на програмерите да добијат посеопфатен преглед на перформансите на нивната веб-локација во однос на нивните конкуренти.

Сите информации и податоци генерирани од A1 Keyword Research може да се извезат како XML или CSV датотеки. Ова им олеснува на програмерите да споделуваат податоци со други или да ги увезуваат во други апликации по потреба.

Друга корисна карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ги конфигурира списоците за увоз/извоз со клучни зборови. Оваа функција им олеснува на програмерите кои работат на повеќе проекти истовремено или кои соработуваат со други на некој проект.

Конечно, истражувањето за клучни зборови A1 вклучува можност за истовремено проверување на моторите за предлози за клучни зборови за влезни фрази. Оваа функција им помага на програмерите да останат во тек со новите трендови во оптимизацијата на пребарувачите за да можат соодветно да ги приспособат своите стратегии.

Севкупно, ако барате моќна алатка за програмери која ќе ви помогне да ја оптимизирате содржината и рекламните кампањи на вашата веб-локација додека ќе останете ажурирани за новите трендови во техниките за оптимизација на оптимизација, тогаш не гледајте подалеку од Истражување за клучни зборови A1!

Преглед

Веб-страниците инкорпорираат клучни зборови за да добијат хитови на пребарувачите и да привлечат посетители. Истражувањето за клучни зборови A1 од Micro-Sys го олеснува наоѓањето на вистинските клучни зборови и фрази за да ја оптимизирате вашата содржина и да привлечете веб сообраќај. Создава широк спектар на списоци со клучни зборови за речиси секоја веб-локација. Ги проверува дури и сите правописни и граматички варијации, графички го прикажува рангирањето и се справува со повеќе веб-страници и пребарувачи.

Искуството на програмерите се покажува во неверојатен брз инсталатер и атрактивен, ефикасен интерфејс. Лентата со наслов го следи пробниот период, ненаметливо место кое би сакале да го гледаме почесто. Изборните совети за алатки го прават A1 Research Keyword брз стартер, но има и истакнато копче Easy Mode кое ги поедноставува функциите додека не сте сигурни. Картичките пристапуваат до поставките и контролите за четирите главни функции, Скенирај веб-локација, Анализирај веб-локација, Истражувачки клучни зборови и алатки за онлајн. Пробавме и лесен и напреден режим; нивната главна разлика е во опциите, а не во функционалноста. На пример, Напредниот режим додава полиња за псевдоними на Root path и за иницирање на надворешни патеки за скенирање до јазичето root патека на директориумот на веб-страницата. Ни се допадна можноста за заштеда на време на истражувачот на клучни зборови да ги анализира и веб-адресите во живо и внесувањето необработен текст. Копчето за брзи поставки на картичката за веб-локација Скенирај ја намали сложеноста на импресивната низа филтри.

Целосно функционалното преземање на Истражувањето за клучни зборови А1 е бесплатно за обид 30 дена. Го тестиравме и на Виста и на Виндоус 7. Инсталира икони на работната површина без да прашува и ги остава папките на програмите зад себе кога ќе се деинсталира, но инаку е солиден, стабилен, изведувач без проблеми.

Целосни спецификации
Издавач Microsys
Страница на издавачи http://www.microsystools.com/
Датум на издавање 2018-10-30
Датум на додавање 2018-10-30
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за веб-страница
Верзија 9.3.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4128

Comments: