PrecisionID.com Data Matrix Font Package

PrecisionID.com Data Matrix Font Package 2018

Опис

Пакет со фонтови со матрица на податоци на PrecisionID.com: поедноставување на генерирањето баркод

Пакетот со фонтови на податоци со матрица PrecisionID.com е моќна софтверска алатка која го поедноставува генерирањето на баркодови од GS1 Data Matrix. Со автоматско вклучување на потребниот FNC1, овој софтвер го олеснува создавањето баркодови што може да се скенираат на широк опсег на платформи, вклучувајќи Windows, Mac, Linux, Android и iOS.

Без разлика дали сакате да ги рационализирате вашите деловни операции или да ги подобрите процесите за управување со синџирот на снабдување, пакетот фонтови со податоци со матрица на PrecisionID.com е суштинска алатка за секоја организација која се потпира на технологијата за баркодови.

Во оваа статија, ќе погледнеме подетално што го прави пакетот фонтови со матрица на податоци PrecisionID.com толку вредно средство за бизниси од сите големини. Детално ќе ги истражиме неговите клучни карактеристики и способности и ќе објасниме како може да ви помогне да ги постигнете вашите деловни цели поефикасно и поефективно од кога било досега.

Клучни карактеристики:

- Автоматско вклучување на FNC1: Пакетот фонтови со матрица на податоци PrecisionID.com вклучува автоматско вклучување на потребниот FNC1 знак во секој генериран баркод. Ова обезбедува усогласеност со индустриските стандарди и го олеснува интегрирањето со други системи.

- Поддршка за повеќе платформи: Овој софтверски пакет поддржува широк спектар на платформи вклучувајќи Windows (32-битни и 64-битни), Mac OS X (Intel и PowerPC), Linux (x86 и x64), како и мобилни платформи како Android и iOS .

- Лесна интеграција со популарните апликации: зип-датотеката за преземање демо вклучува примери за Crystal Reports, Microsoft Access, Word mail-merge и Excel кои интегрираат специјално дизајнирани енкодери за фонтови за создавање баркодови што може да се скенираат.

- Достапни се дополнителни изворни енкодери: програмерите можат да пристапат до дополнителни изворни енкодери за фонтовите на Data Matrix како што се C#, VB.NET, Java, C++ и SQL со која било лиценца за редистрибуција на програмери.

Придобивки:

Придобивките што ги нуди PrecisionID.com Data Matrix Font Package се многубројни. Еве само неколку примери:

Подобрена ефикасност: со автоматизирање на процесите за генерирање баркод со користење на овој софтверски пакет, можете да заштедите време додека ги намалувате грешките поврзани со рачно внесување податоци.

Зголемена точност: со автоматско вклучување на знаци FNC1 во секој баркод генериран со користење на овој софтверски пакет, можете да бидете сигурни дека вашите баркодови ќе бидат усогласени со индустриските стандарди, а истовремено лесно ќе се интегрираат во други системи.

Зголемена флексибилност: со поддршка за повеќе платформи, вклучувајќи Windows (32-битни и 64-битни), Mac OS X (Intel & PowerPC), Linux (x86 и x64), како и мобилни платформи како Android и iOS, имате поголема флексибилност кога доаѓа до избор на уреди или оперативни системи кои најдобро функционираат за вашите деловни потреби.

Лесна интеграција со популарните апликации: зип-датотеката за преземање демо вклучува примери за Crystal Reports, Microsoft Access, Word mail-merge и Excel кои интегрираат специјално дизајнирани енкодери за фонтови за да создадат бар-кодови што може да се скенираат што го олеснува инкорпорирањето на технологијата на баркодови во постоечките работни процеси без мора да научи нови алатки или техники од нула.

Заклучок:

Севкупно, ако барате ефикасен начин да генерирате баркодови со матрица на податоци во согласност со GS1, тогаш не гледајте подалеку од пакетот фонтови со податочна матрица на PrecisionID. Нуди сè што е потребно од автоматско вклучување на знаци FNC1 преку поддршка на повеќе платформи, а сето тоа е лесен за користење благодарение на неговите можности за интеграција во популарните апликации како Crystal Reports или Microsoft Access!

Целосни спецификации
Издавач PrecisionID
Страница на издавачи http://www.precisionid.com
Датум на издавање 2018-11-07
Датум на додавање 2018-11-07
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Инвентар софтвер
Верзија 2018
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5

Comments: