Playstatic

Playstatic 1.8.2

Опис

Playstatic: Врвен макро рекордер за рационализирање на вашиот работен тек

Дали сте уморни од извршување на истите повторувачки задачи на вашиот компјутер секој ден? Дали сакате да постои начин да ги автоматизирате овие задачи и да заштедите драгоцено време? Не гледајте подалеку од Playstatic, врвниот макро рекордер за рационализирање на вашиот работен тек.

Со Playstatic, можете лесно да ги снимате и репродуцирате оние задачи што често ги правите, заштедувајќи време со софтверот. Без разлика дали се работи за отворање повеќе апликации одеднаш или навигација низ сложени менија, Playstatic може да се справи со сето тоа. И со својот интуитивен интерфејс, дури и почетниците можат брзо да се забрзаат.

Но, Playstatic е повеќе од обичен макро рекордер. Тој нуди напредни опции кои ви дозволуваат да ги приспособите вашите снимени команди за да одговараат на вашите специфични потреби. Можете да ги менувате по потреба, да ги зачувате за понатамошна употреба, па дури и да ги споделите со други.

Една од истакнатите карактеристики на Playstatic е неговата способност да креира датотеки со задачи што може да се репродуцираат во секое време со само двоен клик. Ова значи дека штом сте снимиле редослед на задачи, не мора да се грижите за рачно извршување на истата – едноставно зачувајте ја како датотека со задачи и дозволете Playstatic да се погрижи за останатото.

Но, што ако ви треба поголема контрола врз тоа како се извршуваат вашите макроа? Нема проблем – Playstatic нуди низа напредни опции кои ви овозможуваат фино да го прилагодите секој аспект од вашите снимени команди. Од поставување на одложувања помеѓу дејствата до одредување кој прозорец треба да биде активен за време на репродукцијата, нема ограничување за тоа што можете да направите со оваа моќна алатка.

И ако сето ова звучи премногу добро за да биде вистина - не грижете се! Playstatic е темелно тестиран од нашиот тим на експерти и доби одлични критики од корисници ширум светот. Па зошто да чекаме? Преземете Playstatic денес и почнете да го рационализирате вашиот работен тек како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Regex software
Страница на издавачи https://playstatic.weebly.com/
Датум на издавање 2018-11-07
Датум на додавање 2018-11-07
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за автоматизација
Верзија 1.8.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања .Net Framework 4.5.1 or higher
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 13

Comments: