Bluejay

Bluejay 1.12d

Windows / Robert Hock DBA Bluejay / 1239 / Целосни спецификации
Опис

Bluejay: Врвен музички плеер за диск џокеи и аудио ентузијасти

Дали сте уморни од користење музички плеери кои се бавни, незгодни и тешки за употреба? Дали сакате музички плеер кој е дизајниран специјално за диск џокеи и аудио ентузијасти? Не гледајте подалеку од Bluejay - музичкиот плеер со ниски трошоци и високи перформанси што ќе го револуционизира начинот на слушање и репродукција на вашите омилени песни.

Со Bluejay, можете лесно да уредувате, репродуцирате и управувате со музички датотеки MP3/WAV/WMA/CD/MIDI/MOD во стил на rack со 14 аудио компоненти. Развиен со вистински диџеи на ум, овој софтвер нуди возбудливи бледнее од трака до песна што ќе ја задржат вашата публика ангажирана од почеток до крај.

Една од истакнатите карактеристики на Bluejay е неговиот програмабилен EQ (еквалајзер) со 10 бендови. Со оваа функција, можете да ги изберете вашите бендови и да го обликувате звукот од една серија на целосно програмабилни дигитални аудио ефекти во друга со помош на лизгачот во реално време. Можете исто така да се префрлите на автоматско за доцнење со циклус додека DJ управува со изборот на песна.

Покрај неговите моќни способности за изедначување, Bluejay исто така доаѓа опремен со низа дигитални ефекти, вклучувајќи прирабница со ниска латентност, реверб, рефрен, ехо и компресија. Овие ефекти ви овозможуваат лесно да ги усовршувате омилените звучни ефекти или песните за смеење.

Друга уникатна карактеристика на Bluejay е неговата X-FADER компонента која ви овозможува едноставно да ги контролирате деликатните транзиции помеѓу патеките A и B. Едноставно фатете ја лентата за лизгање и оставете го софтверот да го стори останатото – сложените избледувања се управувани со леснотија!

Ако снимањето на вашите диџејски сесии е важно за вас, тогаш не гледајте подалеку од Bluejay! Со само едно притискање на копчињата DISC JOCKEY или WAVE EDITOR, соодветно; целосно способни подготвени за вчитување/уредување/снимање на сите типови медиумски датотеки, вклучително и снимки од линијата за микрофон!

Но, чекајте има уште! Автоматското креирање редици овозможува уште поголема моќ преку сигнализирање што било од апликациите за видео и сл., додека претходно поставените поставки насекаде ги зачувуваат/вчитуваат омилените Mixers EQ.

И ако сите овие карактеристики веќе не беа доволни; извлечете аудио и од ЦД-то без никаква надуеност бидејќи помалку од 5 MB потребни за процесот на инсталација што го прави лесен, но доволно моќен за секој тип на корисник, без разлика дали е почетник или професионалец.

Па што чекаш? Преземете го Bluejay денес и искусете ја врвната технологија за репродукција на музика!

Целосни спецификации
Издавач Robert Hock DBA Bluejay
Страница на издавачи http://bluejay.site
Датум на издавање 2018-11-12
Датум на додавање 2018-11-12
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија DJ софтвер
Верзија 1.12d
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1239

Comments: