Desktop Movie Player

Desktop Movie Player 2.6.3

Опис

Desktop Movie Player е моќен видео софтвер кој ви овозможува да репродуцирате датотеки со филмови на вашата работна површина. Оваа едноставна апликација го проектира филмот во позадина, привремено заменувајќи ја вашата слика за заднина. Плеерот е базиран на директно прикажување, што значи дека секој филм што можете да го играте со директен репродуктор може да се репродуцира и со Desktop Movie.

Со Desktop Movie Player, можете лесно да ги изберете вашите омилени филмови и да започнете да ги репродуцирате веднаш. Плеерот доаѓа со интуитивен интерфејс што го олеснува користењето за секој. Едноставно ја избирате датотеката со филм што сакате да ја репродуцирате и кликнете на копчето „Пушти“.

Една од најдобрите работи за Desktop Movie Player е неговата способност да проектира филмови на вашата позадина на работната површина. Оваа функција ви овозможува да гледате филмови додека работите или правите други задачи на вашиот компјутер без да мора да се префрлате помеѓу прозорци или да ги минимизирате апликациите.

Плеерот доаѓа и со икона за фиока што се појавува за време на репродукцијата, што ви овозможува да вчитате друг филм, да го паузирате, премотувате назад или напред видеото и да го поставите нивото на јачина по ваш избор.

Desktop Movie Player ги поддржува сите популарни видео формати, вклучувајќи AVI, MPEG-1/2/4, WMV и повеќе. Исто така, поддржува преводи во различни формати како што се SRT и ASS/SSA.

Без разлика дали гледате долгометражен игран филм или само гледате некои ТВ серии за време на паузите на работа, Desktop Movie Player има сè покриено за сите типови на корисници кои сакаат да гледаат видеа додека работат истовремено.

Клучни карактеристики:

1) Лесен за употреба интерфејс

2) Ги репродуцира сите популарни видео формати

3) Проектира филмови на позадина на работната површина

4) Поддржува преводи во различни формати

5) Икона во фиока за лесен пристап при репродукција

Системски барања:

Desktop Movie Player бара Windows 7 или понови верзии на оперативниот систем Windows заедно со DirectX 9 или понова инсталирана за да работи правилно.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате лесен за употреба, но моќен видео софтвер кој ви овозможува да гледате филмови додека работите истовремено, тогаш не гледајте подалеку од Desktop Movie Player! Со својот интуитивен интерфејс и поддршка за сите популарни видео формати, вклучувајќи преводи во различни формати како SRT & ASS/SSA - оваа апликација има сè покриено! Па зошто да чекаме? Преземете сега и почнете да уживате во непрекината забава денес!

Целосни спецификации
Издавач Falcosoft
Страница на издавачи http://falcosoft.hu
Датум на издавање 2018-11-12
Датум на додавање 2018-11-12
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 2.6.3
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Hardware video overlay support is required from both video card and drivers
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 12564

Comments: