3nity CD DVD Burner

3nity CD DVD Burner 4.0

Windows / 3nity Softwares / 3891 / Целосни спецификации
Опис

3nity CD DVD Burner е моќен и сигурен софтвер кој ви овозможува да креирате ЦД-а, ДВД-а и дискови Blu Ray на вашиот Windows компјутер. Без разлика дали треба да снимате податоци, да бришете дискови што може да се препишуваат, да креирате дискови што можат да се подигнат или да снимате слики од дискови (ISO датотеки), оваа апликација ве покрива.

Со 3nity CD DVD режач, можете лесно да снимате податоци на различни типови медиуми, вклучувајќи CD-R/CD-RW/DVD + R/DVD-R/DVD + RW/DVD-RW/DVD + R DL/DVD-R DL /DVD-RAM/HD-DVD-R/HD-DVD-R DL/ BD-R/BD-RE/ BD-R DL/ BD-RE DL. Ова значи дека без разлика каков тип на диск треба да креирате, овој софтвер има способност да ракува со него.

Една од истакнатите карактеристики на 3nity CD DVD режач е неговата способност да создава дискови што можат да се подигнат. Оваа функција е корисна кога треба да инсталирате оперативен систем или да извршите дијагностичка алатка од диск. Со само неколку кликања, можете лесно да креирате диск што може да се подигне користејќи го овој софтвер.

Друга одлична карактеристика на 3nity CD DVD режач е неговата способност да гори во лет. Ова значи дека наместо прво да креирате датотека со слика пред да ја запишете на диск, овој софтвер ви овозможува директно да ги запалите датотеките на дискот без претходно да ги зачувате како датотека со слика.

Покрај снимањето податоци на дискови и создавањето дискови што можат да се подигнат, 3nity CD DVD режач исто така им овозможува на корисниците да ги бришат дисковите што може да се препишуваат. Оваа функција е корисна при повторна употреба на стари ЦД-а или ДВД-а за нови проекти.

Креирањето ISO датотеки е исто така олеснето со 3nity CD DVD режач. Можете лесно да конвертирате која било папка или збир на датотеки во ISO-датотека која потоа може да се запише на диск во секое време.

Генерално, ако барате доверлив и ефикасен софтвер за сите ваши потреби за создавање медиуми, тогаш не гледајте подалеку од 3nity CD DVD режач. Со својот широк опсег на функции и способности, како што се снимање при летот и создавање дискови што можат да се подигнат меѓу другото; дефинитивно вреди да се провери!

Целосни спецификации
Издавач 3nity Softwares
Страница на издавачи http://www.3nitysoftwares.com
Датум на издавање 2018-11-15
Датум на додавање 2018-11-15
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД режачи
Верзија 4.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 3891

Comments: