Minecraft Offline Files Installer

Minecraft Offline Files Installer 2.0.0.44

Опис

Инсталатор на офлајн датотеки на Minecraft: бесплатно играјте Minecraft офлајн

Дали сте уморни да мора да се најавувате на вашата сметка на Mojang секогаш кога сакате да играте Minecraft? Дали сакате да можете да играте офлајн без да плаќате за премиум сметка? Ако е така, тогаш Minecraft Offline Files Installer е совршено решение за вас.

Овој софтвер ви овозможува бесплатно да играте Minecraft офлајн, без да ви треба сметка на Mojang. Нормално, кога првпат ќе започнете да играте Minecraft, треба да се најавите со вашата сметка на Mojang пред да можете да играте офлајн. Сепак, со Minecraft Offline Files Installer, ова повеќе не е потребно.

За да го користите овој софтвер и да играте офлајн режим бесплатно (за корисници на 1.5.2), се што треба да направите е да го преземете и стартувате стартерот Minecraft 1.5.2 од нашата веб-локација (http://bit.ly/minecraft-152). Откако ќе го преземете и инсталирате на вашиот компјутер или уред, едноставно внесете корисничко име (не мора да биде регистрирано во Mojang) и оставете го празно полето за лозинка.

Откако ќе кликнете на најавување на интерфејсот на фрлачот, кликнете на „Играј офлајн“ ако овој мод сè уште не е инсталиран, ќе каже „Не е преземен“. Забележете дека само старите верзии на фрлачот (1.5.2 и подолу) поддржуваат бесплатно играње офлајн режим; поновите верзии бараат активна претплата на премиум сметка.

Ако сте ја купиле верзијата 1.6.2 на Minecraft, но добивате порака за грешка која вели „Не е преземена“, не грижете се - нашата програма ќе го поправи! Едноставно преземете го нашиот инсталатер од нашата веб-локација и следете ги дадените упатства.

Со овој софтвер инсталиран на вашиот компјутер или уред, играњето Minecraft никогаш не било полесно или поудобно! Сега можете да уживате во сите ваши омилени карактеристики на оваа популарна игра без да ви треба интернет конекција или да плаќате дополнителни трошоци.

Па зошто да чекаме? Преземете го Minecraft Offline Files Installer денес и почнете да уживате во сето она што оваа неверојатна игра го нуди - дури и кога нема достапен интернет!

Целосни спецификации
Издавач SimpleMOD
Страница на издавачи http://www.simplemod.co.nr
Датум на издавање 2018-11-13
Датум на додавање 2018-11-16
Категорија Игри
Под категорија Игри комунални услуги и уредници
Верзија 2.0.0.44
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Java SE 6 Update 51 or Java SE 7 Update 40 or newer Minecraft 1.5.2 Launcher or Minecraft 1.6.2 Launcher or newer
Цена Free
Преземања неделно 965
Вкупно преземања 438264

Comments: