Cross DJ Free

Cross DJ Free 3.4.0

Опис

Cross DJ Free е моќен и интуитивен софтвер кој ви овозможува да мешате песни како професионалец. Без разлика дали сте искусен диџеј или штотуку почнувате, Cross DJ Free ги обезбедува сите алатки што ви се потребни за да создадете мазни и беспрекорни мешавини за неколку минути.

Изграден на наградуваниот софтвер развиен од Mixvibes 10 години, Cross DJ Free е дизајниран да го реплицира индустриското стандардно поставување на диџеи. Со својот интуитивен интерфејс и лесни за користење функции, овој софтвер е совршен за диџеи од сите нивоа.

Една од клучните карактеристики на Cross DJ Free е неговата способност да обезбеди директен пристап до вашата iTunes библиотека. Ова значи дека можете лесно да ги внесете вашите омилени песни во софтверот и да започнете со мешање веднаш. И со својата моќна алатка за синхронизација и анализа на BPM, Cross DJ Free гарантира дека вашите миксови се секогаш на место.

Но, тоа не е сè - Cross DJ Free доаѓа и со низа алатки од професионална класа што ви овозможуваат да играте со ефекти, циклуси, гребење како професионалец и многу повеќе. Миксерот вклучува копчиња Cue/Play/Sync, како и жешки знаци за брз пристап до одредени делови од вашите песни. И со неговите моќни способности за гребење, можете да додадете свој личен допир на секоја мешавина.

Покрај овие основни карактеристики, Cross DJ Free вклучува и можности за мешање видео. Додека многу други бесплатни опции за софтвер за диџеи нудат само основна видео функционалност или бараат надомест за надградба за целосна поддршка за видео - ние веруваме дека диџеите треба да пробаат мешање видео без никакви дополнителни трошоци! Со паралелни бранови форми и синхронизирано мерење достапно и во аудио и видео режими - никогаш не било полесно или позабавно од сега!

И ако сте загрижени за проблеми со компатибилноста - немојте да бидете! Cross DJ Free работи беспрекорно на повеќе платформи, вклучително и Windows PC/MacOS/iOS/Android уреди, па без разлика каде и колку често изведувате емисии во живо – оваа разновидна алатка има сè покриено!

Севкупно, ако барате доверливо и спакувано решение за MP3 и аудио софтвер, тогаш не гледајте подалеку од CrossDJFree - тоа е едноставно една од најдобрите опции достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач Mixvibes
Страница на издавачи http://www.mixvibes.com/
Датум на издавање 2018-11-26
Датум на додавање 2018-11-27
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија DJ софтвер
Верзија 3.4.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 151
Вкупно преземања 286459

Comments: