AdsCrawler (Lithuanian)

AdsCrawler (Lithuanian) 1.1.9

Windows / Ismaniosios Informacines Sistemos / 993 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од постојано освежување на вашите омилени веб-страници за огласи за да ги најдете најновите реклами? Не гледајте подалеку од AdsCrawler, бесплатната апликација за Windows која ја врши целата работа за вас. Со пристап до преку 20 популарни рекламни портали, AdsCrawler автоматски ги скенира овие сајтови и ве предупредува со звучен сигнал и скокачки известувања кога ќе се појави нова реклама.

Помина времето на рачно пребарување низ страници со огласи или пропуштање на одлични зделки затоа што не сте ја освежиле страницата навреме. Со AdsCrawler, можете да седите и да се опуштите додека тој ја врши целата работа за вас.

Но, како точно работи AdsCrawler? Едноставно е - исто како и вашиот интернет прелистувач, тој автоматски ги освежува веб-страниците. Тоа значи дека штом ќе биде објавена нова реклама на еден од вашите избрани портали, AdsCrawler ќе ја открие и веднаш ќе ве извести.

Ова не само што е погодно за да го пронајдете она што ви треба со помалку време и напор, туку исто така гарантира дека никогаш повеќе нема да пропуштите шанса. Без разлика дали се работи за оглас за работа или за редок предмет за продажба, AdsCrawler ви го врати грбот.

И дали спомнавме дека е потполно бесплатен? Така е - нема скриени такси или давачки. Само преземете и почнете да користите веднаш.

Па зошто да чекаме? Преземете го AdsCrawler денес и почнете да штедите време додека го наоѓате токму она што го барате.

Целосни спецификации
Издавач Ismaniosios Informacines Sistemos
Страница на издавачи http://www.pirikupas.lt
Датум на издавање 2018-11-29
Датум на додавање 2018-11-29
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Разно
Верзија 1.1.9
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања .NET Framework 4.5
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 993

Comments: