eSoftTools Excel to vCard Converter

eSoftTools Excel to vCard Converter 2.0

Опис

eSoftTools Excel во vCard Converter е софтвер за продуктивност кој им овозможува на корисниците едноставен и ефикасен пристап за конвертирање на контактите на Excel во vCard датотека. Овој софтвер е дизајниран за поединци кои треба да ги пренесат своите податоци за контакт од табела на Excel во формат што може лесно да се увезе во различни клиенти за е-пошта за мобилни уреди, како што се MS Outlook, Android Phone, iPhone, BlackBerry, WhatsApp, Samsung Телефони, Нокиа и повеќе.

Една од највпечатливите карактеристики на овој софтвер е неговата едноставност. Со само еден клик на копче, корисниците можат да започнат со процесот на конверзија и да и дозволат на програмата да прави сè друго. Корисничкиот интерфејс му олеснува на секој да ја користи оваа програма без претходно техничко знаење или искуство.

Програмата за конвертирање на Excel во vCard eSoftTools нуди брза брзина на конвертирање и извезува датотеки на Excel во формат на vCard (.vcf) кој може да поддржува многу клиенти за е-пошта за мобилни уреди. Откако ќе ја конвертирате вашата датотека XLS во формат VCF користејќи го овој софтвер, можете лесно да ги увезете вашите контакти во различни апликации на вашиот мобилен уред.

Овој софтвер поддржува MS Excel верзии како што се 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 и претходните верзии. Ова значи дека без оглед на тоа која верзија на Microsoft Office ја користите на вашиот компјутер или лаптоп; ќе можете да конвертирате. xls датотеки во. vcf формат без никакви проблеми.

Програмата за конвертирање на Excel во vCard eSoftTools е дизајнирана имајќи ги предвид потребите и на индивидуалните корисници, како и на бизнисите на кои им треба ефикасен начин за управување со нивните податоци за контакт преку повеќе платформи. Без разлика дали барате начин да ги префрлите вашите лични контакти од стар телефон на нов или ви треба помош за управување со деловни контакти на различни платформи; овој софтвер ве опфати.

Покрај неговата леснотија за користење и компатибилност со повеќе верзии на Microsoft Office; уште една одлична карактеристика на овој производ е неговата способност брзо и ефикасно да ракува со големи количини на податоци. Без разлика дали имате стотици или илјадници податоци за контакт зачувани во табела на Excel; оваа програма ќе може да ги конвертира сите за неколку минути!

Севкупно; ако барате сигурно решение кое нуди брза брзина на конвертирање заедно со леснотија на користење кога станува збор за пренос на детали за контакт помеѓу различни платформи, тогаш не гледајте подалеку од конверторот на Excel во Vcard на eSoftTools!

Целосни спецификации
Издавач eSoftTools
Страница на издавачи http://www.esofttools.com/
Датум на издавање 2018-12-03
Датум на додавање 2018-12-03
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со контакти
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 17

Comments: