Disk Adapter For VMware Workstation

Disk Adapter For VMware Workstation 1.0

Опис

Диск адаптер за VMware Workstation од YurikSoft е моќен комунален софтвер кој нуди лесен начин за поврзување на слики од дискот RAW (DD) и EnCase (.E01) со VMware Workstation Pro или Player. Со оваа програма, повеќе нема да ви требаат различни конвертори за конвертирање на слики од дискот Raw и EnCase во VMDK и така натаму.

Софтверот е дизајниран да им помогне на корисниците да избегнат дуплирање на исти слики од дискот во различни формати. Може да работи со слики од RAW диск во режим за читање-запишување и со слики од дискот EnCase во режим само за читање. Можете да користите до пет слики од дискот истовремено, што го прави идеален за професионалци на кои им треба повеќе виртуелни машини кои работат истовремено.

Една од клучните карактеристики на Disk Adapter For VMware Workstation е неговата способност да поддржува и RAW (.dd) и EnCase (.E01) формати на слики на дискот. Ова значи дека можете лесно да поврзете кој било тип на датотека со слики без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да поврзува слики од RAW диск во режим за читање-запишување. Ова ви овозможува да направите промени директно на виртуелната машина без претходно да ја конвертирате датотеката со слики. Дополнително, поддржува поврзување на слики од дискот EnCase во режим само за читање, што гарантира дека вашите податоци остануваат безбедни од случајни модификации.

Со Disk Adapter For VMware Workstation, можете да додадете до пет различни дискови одеднаш, што ви го олеснува управувањето со повеќе виртуелни машини истовремено. Програмата исто така поддржува поврзување на двете верзии на VMware Workstation Pro и Player.

Додавањето нови дискови е едноставно и со овој софтвер - без разлика дали вашата виртуелна машина е запрена или стартувана, Disk Adapter For VMware Workstation ви олеснува брзо и ефикасно да додавате нови дискови.

Севкупно, ако барате сигурна алатка која го поедноставува процесот на поврзување на различни видови необработени или обложени датотеки во вашата работна станица VMWare, тогаш не гледајте подалеку од Disk Adapter For VMWare работна станица од YurikSoft!

И ако сите овие карактеристики веќе не беа доволни - имаме неколку возбудливи вести! Моментално нудиме специјален купон за попуст од 50%: YURIKSOFT-ПОПУСТ-50-ПОЦЕНТИ-ЗА-CNET-ДО-КРАЈ-НА-2018! Купонот работи до крајот на 2018 година, затоа не ја пропуштајте оваа неверојатна можност!

Целосни спецификации
Издавач YurikSoft
Страница на издавачи https://www.yuriksoft.com
Датум на издавање 2018-12-03
Датум на додавање 2018-12-03
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања VMware Workstation Pro 14/15 or VMware Workstation Player 14/15.
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 61

Comments: