Free KeyLogger

Free KeyLogger 4.6.0.1

Опис

Free Keylogger е моќен безбедносен софтвер кој ви овозможува да ги следите и снимате ударите на вашиот компјутер. Овој софтвер е дизајниран да биде едноставен, интуитивен и професионален, што го прави идеален избор за секој кој сака да следи што се случува на нивниот компјутер.

Со Free Keylogger, можете лесно да снимате текст напишан во која било апликација или веб-страница. Ова значи дека можете да следите сè, од е-пошта и инстант пораки до објави на социјалните мрежи и онлајн пребарувања. Софтверот работи на кој било јазик што го поддржува вашиот компјутер, така што можете да го користите без разлика каде се наоѓате во светот.

Една од најдобрите работи за Free Keylogger е тоа што е апсолутно бесплатна. Не треба да плаќате ништо за да го преземете или користите овој софтвер, што го прави одличен избор за секој што сака сигурна безбедносна алатка без да се скрши.

Инсталирањето на Free Keylogger е исто така неверојатно лесно. Сè што треба да направите е да го преземете софтверот од нашата веб-страница и да го стартувате инсталаторот. Откако ќе се инсталира, Free Keylogger ќе започне автоматски да ги следи вашите притискања.

Друга одлична карактеристика на Free Keylogger е неговата способност тајно да испраќа е-пошта логови директно во вашето сандаче. Ова значи дека дури и ако некој друг има пристап до вашиот компјутер, тој нема да може да види што следите или снимате.

Free Keylogger, исто така, работи на широк опсег на оперативни системи на Windows, вклучувајќи ги Windows 10, 8, 7 Vista и XP. Значи, без разлика која верзија на Windows ја користите; овој софтвер ќе работи беспрекорно со вашиот систем.

Дизајниран имајќи ја предвид едноставноста и леснотијата на користење; Бесплатниот логер има многу јазици за интерфејс, така што корисниците од целиот свет можат да ја користат оваа алатка без никакви тешкотии.

Севкупно; ако барате сигурна безбедносна алатка која е лесна за употреба; тогаш не гледајте подалеку од Free key logger! Со своите моќни карактеристики; интуитивен интерфејс; и непобедлива цена (бесплатно); едноставно нема подобра опција таму!

Целосни спецификации
Издавач HeavenWard
Страница на издавачи https://www.hwsuite.com/
Датум на издавање 2018-11-28
Датум на додавање 2018-12-04
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за следење
Верзија 4.6.0.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 174
Вкупно преземања 350637

Comments: