Flash HTML5 Web Video Player

Flash HTML5 Web Video Player 1.4

Windows / Magic Hills / 101974 / Целосни спецификации
Опис

Flash HTML5 Web Video Player е моќен и разновиден софтвер за графички дизајн кој ви овозможува да додадете видео плеер со плејлиста на вашата веб-локација за само неколку минути. Овој софтвер е совршен за секој кој сака да ги прикаже своите видеа на својата веб-страница, без разлика дали тоа е за лична или деловна употреба.

Со Flash HTML5 Web Video Player, можете лесно да креирате видео плеер со професионален изглед кој ги поддржува сите модерни уреди вклучувајќи iPhone, iPad, Windows, Linux и Mac. Софтверот доаѓа со низа функции што го олеснуваат приспособувањето на вашиот видео плеер и гарантираат дека изгледа одлично на кој било уред.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата поддршка за плејлисти. Со одликата за плејлиста, можете лесно да додавате повеќе видеа во вашиот плеер и да им дозволите на корисниците да се движат меѓу нив користејќи едноставни контроли. Ова им олеснува на корисниците да ја најдат содржината што ја бараат и гарантира дека ќе останат ангажирани со вашата веб-локација.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата поддршка за режим на цел екран. Со овозможен режим на цел екран, корисниците можат да уживаат во вашите видеа во сета своја слава без никакво одвлекување на вниманието од другите елементи на страницата. Ова го прави идеален за прикажување на висококвалитетни содржини, како што се демо снимки на производи или промотивни видеа.

Покрај овие карактеристики, Flash HTML5 Web Video Player вклучува и лента за напредок што им овозможува на корисниците да видат колку од видеото е гледано досега. Ова им помага да следат каде се наоѓаат во видеото и осигурува дека нема да пропуштат важни информации.

Функцијата за информации за текст е уште една корисна алатка вклучена во овој софтвер. Со овозможени информации за текст, можете да прикажете дополнителни информации за секое видео како што е неговиот наслов или опис. Ова им помага на корисниците да разберат за што е секое видео пред да почнат да го гледаат.

Конечно, сликите од постер се уште една одлична карактеристика вклучена во овој софтвер. Сликите на постер ви овозможуваат да прикажете слика што го претставува секое видео пред да почне да се репродуцира. Ова не само што изгледа одлично, туку и им помага на корисниците да идентификуваат кое видео сакаат да го гледаат следно ако има повеќе достапни опции.

Генерално, ако барате лесен-за-користлив софтвер за графички дизајн кој ви овозможува брзо и лесно да додавате плеери на видеа со професионален изглед со плејлисти, тогаш не гледајте подалеку од Flash HTML5 Web Video Player!

Целосни спецификации
Издавач Magic Hills
Страница на издавачи http://www.magichtml.com/
Датум на издавање 2018-12-07
Датум на додавање 2018-12-07
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 1.4
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 145
Вкупно преземања 101974

Comments: