Hindi Typing Tutor

Hindi Typing Tutor 1.5.0.0

Windows / Antisoft India Technologies / 31518 / Целосни спецификации
Опис

Дали барате да научите хинди пишување? Не гледајте подалеку од хинди за пишување Tutor, бесплатен образовен софтвер дизајниран да ве научи како да пишувате на хинди користејќи го Mangal фонтот (Unicode). Со овој мајстор за пишување офлајн, можете да научите со свое темпо и да станете вешти во пишувањето хинди за кратко време.

Софтверот е лесен за користење и доаѓа со кориснички интерфејс што го прави достапен за почетници. Лекциите се структурирани на начин кој постепено ги гради вашите вештини од основно препознавање букви до целосни реченици. Ќе можете да ги вежбате вашите вештини за пишување со различни вежби и тестови кои ќе ви помогнат да ја подобрите брзината и прецизноста.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата компатибилност со сите оперативни системи Виндоус. Без разлика дали имате Windows 7, 8 или 10, овој софтвер ќе работи беспрекорно на вашиот компјутер. Дополнително, поддржува и англиски и хинди јазици што им олеснува на корисниците кои не зборуваат течно хинди.

Фонтот Mangal (Unicode) што го користи овој софтвер е еден од најпопуларните фонтови што се користат за пишување на хинди. Широко е препознатлив како стандарден фонт за сите официјални документи напишани на деванагарско писмо кое вклучува јазици како што се санскрит, марати, непалски меѓу другите.

Со редовно вежбање со користење на овој софтвер, можете да станете доволно вешти за пишување без да гледате во тастатурата. Оваа вештина може да биде корисна ако сакате да работите како оператор за внесување податоци или ако треба често да пишувате е-пошта или документи на хинди.

Генерално, ако барате ефикасен начин да научите како да пишувате на хинди, тогаш не гледајте подалеку од бесплатниот офлајн Мастер за пишување Mangal Font (Unicode) што го нуди нашата веб-локација! Со својот кориснички интерфејс и сеопфатната структура на лекции дизајнирана специјално за почетници како вас - никогаш немало полесно време од сега!

Целосни спецификации
Издавач Antisoft India Technologies
Страница на издавачи http://www.antisoftindia.com/
Датум на издавање 2018-12-07
Датум на додавање 2018-12-07
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Алатки за настава
Верзија 1.5.0.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 38
Вкупно преземања 31518

Comments: