Kural Tamil Software (Tamil)

Kural Tamil Software (Tamil) 5.0.1

Опис

Курал тамилски софтвер: Врвен менаџер на тастатура за тамилски внес

Дали сте уморни од мака да внесувате тамилски текст во вашите омилени апликации? Дали сакате да има полесен начин за разговор со вашите пријатели и колеги на Тамил? Не гледајте подалеку од софтверот Kural Tamil, врвниот менаџер на тастатура за сите ваши потреби за внесување Тамил.

Без разлика дали користите Microsoft Office, Open Office, Google's Docs & Spreadsheet, GMail, Facebook, Wordpad, Notepad, Internet Explorer, Google Chrome или Adobe производи - Kural Tamil Software ве покрива. Со својот интуитивен интерфејс и лесни за употреба функции, овој софтвер го прави лесно пишувањето на тамилски директно во која било апликација.

Но, тоа не е сè - софтверот Kural Tamil исто така ви овозможува да разговарате на тамилски јазик користејќи популарни клиенти за разговор како Yahoo Messenger, Google Talk (Hangouts), MSN Messenger и Facebook Chat. Нема повеќе да се мачите со транслитерација или копи-пејст од надворешни извори - сега можете беспрекорно да комуницирате со вашите пријатели и семејството на јазикот по ваш избор.

Значи, што го издвојува софтверот Kural Tamil од другите менаџери на тастатура на пазарот? За почеток, нуди широк спектар на опции за прилагодување кои им овозможуваат на корисниците да го приспособат своето искуство при пишување според нивните преференции. Можете да изберете од повеќе распореди на тастатурата (вклучувајќи фонетски режими и режими на машина за пишување), да ги прилагодите големините и стиловите на фонтот по ваш вкус или дури и да креирате сопствени кратенки за често користените фрази.

Покрај тоа, софтверот Курал Тамил е дизајниран имајќи ја предвид удобноста на корисниците. Работи тивко во заднина без да ги закопа ресурсите на системот или да предизвика какви било нарушувања. Може да се префрлате помеѓу јазици без напор со притискање на комбинација на копчиња или со користење на иконата за јазичната лента на лентата со задачи. И ако некогаш ви треба помош за да започнете или да решите какви било проблеми - нашиот посветен тим за поддршка е секогаш подготвен да помогне преку е-пошта или телефон.

Во краток преглед:

- Kural Tamil Software е моќен менаџер на тастатура кој овозможува директно внесување текст во сите апликации на Microsoft Windows.

- Поддржува популарни апликации како MS Office (Word/Excel/PowerPoint), Open Office (Writer/Calc/Impress), GMail/Yahoo Mail/Facebook/Twitter итн.

- Овозможува и разговор директно на тамилски јазик користејќи Yahoo Messenger/GTalk/Facebook Chat/MSN Messenger.

- Достапни се повеќе приспособливи распореди, вклучувајќи фонетски режим и режим на машина за пишување

- Достапни се опции за прилагодување на големината на фонтот/стилот

- Приспособливи копчиња за кратенки за често користени фрази

- Работи тивко без да предизвикува никакви пречки

- Лесно префрлување помеѓу јазиците преку иконата на копчињата/јазичната лента

- Посветен тим за поддршка достапен за помош

Во заклучок:

Ако барате ефикасно и практично решение за пишување и разговор на тамилски јазик преку различни апликации - не гледајте подалеку од софтверот Kural Tamil! Со своите сеопфатни карактеристики и неспоредливата леснотија на користење - овој софтвер сигурно ќе стане неопходна алатка за секој кој ја цени продуктивноста и практичноста додека работи со тамилски содржини на својот компјутер. Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач KuralSoft
Страница на издавачи http://www.kuralsoft.com
Датум на издавање 2018-12-11
Датум на додавање 2018-12-11
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за обработка на текст
Верзија 5.0.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 186
Вкупно преземања 236658

Comments: