Kanto Player

Kanto Player 11.7

Опис

Канто плеер: Крајното искуство во караоке

Дали сте ентузијаст за караоке во потрага по совршена алатка за подобрување на вашето пеење? Не гледајте подалеку од Kanto Player, врвниот софтвер за MP3 и аудио дизајниран специјално за љубителите на караоке. Со Kanto Player, можете да уживате во правењето караоке на вашиот компјутер како никогаш досега.

Kanto Karaoke Player е паметна и сигурна алатка која ви овозможува да репродуцирате секаков вид караоке-датотеки:. kfn,.kar,. средината,. mp3,. mp3+cdg, cdg зипувани датотеки, видео караоке (.avi,. mpeg,. wmv). Само кликнете на „Брзо отворена датотека“, изберете ја вашата песна и почнете да пеете. Тоа е толку лесно!

Но, Kanto Player не е само за пуштање песни. Исто така, нуди лесно управување со вашите листи за репродукција и модул „Live Performance“ за закажување на песните за репродукција. Благодарение на технологијата за вкрстен ефект вградена во софтверот, можете да се префрлате од една песна на друга во непречен режим без остри паузи.

Една од највозбудливите карактеристики на Kanto Player е неговата функција Двоен монитор која ви овозможува да гледате стихови за караоке на вашиот телевизор додека пеете заедно на екранот на вашиот компјутер. Оваа функција го прави совршен за забави или настани каде што секој сака да се забавува.

Но, она што навистина го издвојува Kanto Player од другите караоке софтвери е неговата способност да го приспособува и подобри вашето искуство со пеење со напредни функции како што се контрола на тонот и прилагодување на темпото. Овие функции ви овозможуваат да ги приспособите поставките за копчињата и брзината така што секоја песна звучи совршено за вашиот глас.

Со повеќе од 28 милиони корисници ширум светот кои веќе уживаат во овој неверојатен софтверски производ - јасно е зошто толку многу луѓе избираат Канто караоке плеер како свој избор кога ќе дојде време за сериозна пеење забава!

Значи, ако сте подготвени за незаборавно караоке искуство од дома или од канцеларија - преземете го Kanto Karoke плеер денес!

Целосни спецификации
Издавач Globosoft
Страница на издавачи http://www.globosoft.it
Датум на издавање 2018-12-13
Датум на додавање 2018-12-13
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за караоке
Верзија 11.7
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 38
Вкупно преземања 25459

Comments: