WinX MediaTrans

WinX MediaTrans 6.4

Windows / Digiarty Software / 5350 / Целосни спецификации
Опис

WinX MediaTrans: Крајната алтернатива на iTunes за Windows

Дали сте уморни од користење на iTunes за управување со вашите податоци за iOS? Дали сакате побрз и пофлексибилен начин за пренос на датотеки помеѓу вашиот iPhone, iPad, iPod и компјутер? Не гледајте подалеку од WinX MediaTrans - крајната алтернатива на iTunes за Windows.

Дизајниран имајќи го предвид корисничкото искуство, WinX MediaTrans нуди сосема нов начин за управување со вашите податоци за iOS. Со својот пријателски интерфејс и молскавично брзата брзина на вчитување и пренос на датотеки, овој софтвер сигурно ќе ги импресионира дури и најпребирливите корисници.

Но, што го издвојува WinX MediaTrans од другиот софтвер за управување со iPad/iPhone? Ајде внимателно да ги разгледаме неговите карактеристики:

1. Значително поголема брзина на вчитување и пренос

Благодарение на поддршката за технологијата за забрзување на хардверот Intel QSV и Nvidia NVENC, WinX MediaTrans е број 1 софтвер за брз пренос на iPhone на пазарот денес. Ќе се изненадите колку брзо може да вчита и префрла дури и големи датотеки како 4K видеа.

2. Повеќе опции за организирање музички датотеки и плејлисти на iPhone

Со WinX MediaTrans, можете лесно да креирате, менувате, бришете и обновувате плејлисти. Можете исто така да додавате или управувате песни по потреба – сето тоа додека уживате во автоматска конверзија на увезената музика во формат MP3 или AAC.

3. Направете мелодии директно користејќи ги песните што се веќе на iPhone

Зошто да плаќате за мелодии кога можете сами да ги направите со WinX MediaTrans? Овој софтвер ви овозможува да додавате, извезувате и бришете мелодии на iPhone директно од вашиот уред.

4. Нуди поголема флексибилност во резервната копија на фотографии

Без разлика дали сакате да извезувате фотографии од iPad/iPhone на компјутер со избирање или да направите резервна копија на сите фотографии одеднаш по ден/месец/година, WinX MediaTrans ве покрива. И благодарение на неговата молскавична брзина на пренос (100 4k фотографии се потребни само 8 секунди), правењето резервни копии на вашите негувани спомени никогаш не било полесно.

5. Поинтелигентен во управувањето и преносот на видеото

WinX MediaTrans го олеснува увозот на кој било формат на видео во уредите со iOS без да се грижите за проблеми со компатибилноста - тој автоматски ги конвертира видеата во вистинскиот формат за синхронизација со iPhone/iPad/iPods.

Исто така, ја намалува големината на големата видео датотека без губење на квалитетот на iDevice; поддржува автоматско ротирање видео функција која одговара на цел екран на уредите со iOS; лесно увезува/извезува 4K или 1080p HD видеа и филмови помеѓу компјутер и iDevice.

6. Додадете/бришете iBooks (EPUB/PDF), аудио книги

Со оваа алатка богата со функции, управувањето со е-книги станува многу полесно од кога било досега! Директно извезете iBook или зачувајте EPUB како PDF/TXT/HTML на компјутер.

7. Го претвора вашиот iPhone како ваш бесплатен USB

Лесно чувајте ги документите на Words во Excel PDF сите датотеки!

8.Пренесувајте гласовни белешки од iPhone на компјутер

Управувајте и синхронизирајте го Itunes U и Podcast

Накратко: дали вашата цел е да ослободите простор на вашиот уред со целосно ослободување од iTunes; правење резервни копии на ценети фотографии; извоз на големи 4K видеа; правење прилагодени мелодии; управување со музика/листа за репродукција/iBooks пофлексибилно - што и да е - Winx Mediatrans е токму она што ви треба!

Па зошто да чекаме? Преземете го Winx Mediatrans денес!

Целосни спецификации
Издавач Digiarty Software
Страница на издавачи https://www.winxdvd.com/
Датум на издавање 2018-12-16
Датум на додавање 2018-12-16
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 6.4
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 10
Вкупно преземања 5350

Comments: