CorelDraw Technical Suite 2018

CorelDraw Technical Suite 2018 2018

Опис

CorelDraw Technical Suite 2018 е моќен софтвер за графички дизајн кој нуди разновидни алатки за пишување за создавање детални упатства за склопување, сложени кориснички прирачници и повеќеслојна документација. Овој обемен софтвер за техничка илустрација и изработка обезбедува ненадмината продуктивност со нови функции со висок калибар што ја забрзуваат ефикасноста. Со целосна поддршка за техничките стандарди, можете лесно да ја објавувате, споделувате или печатите вашата работа.

Без разлика дали сте професионален дизајнер или амбициозен уметник, CorelDraw Technical Suite 2018 има сè што ви треба за да создадете прекрасни графики и илустрации. Софтверот доаѓа со широк спектар на алатки и функции кои ви овозможуваат да ја ослободите вашата креативност и да ги оживеете вашите идеи.

Една од клучните придобивки на CorelDraw Technical Suite 2018 е неговата разноврсност. Софтверот ви овозможува да креирате широк опсег на технички илустрации, вклучувајќи шеми, дијаграми на текови, дијаграми, мапи и друго. Можете исто така да го користите за да креирате детални упатства за склопување на производи или машини.

Друга одлична карактеристика на CorelDraw Technical Suite 2018 е неговата леснотија на користење. Интуитивниот интерфејс им го олеснува брзото започнување дури и на почетниците. Можете да изберете од различни шаблони или да започнете од нула користејќи ја обемната библиотека со форми и симболи.

Новите функции со висок калибар во CorelDraw Technical Suite 2018 се дизајнирани да ви помогнат да постигнете ненадмината продуктивност. На пример, алатката LiveSketch ви овозможува да скицирате директно на екранот на вашиот компјутер користејќи уред со овозможен пенкало како што се Microsoft Surface Pro или Wacom таблет.

Други значајни карактеристики вклучуваат напредни алатки за димензионирање кои го олеснуваат додавањето точни мерења и прибелешки; подобрени стилови на објекти кои ви дозволуваат да примените конзистентно форматирање на повеќе објекти; подобрени перформанси при работа со големи датотеки; поддршка за повеќе од 100 формати на датотеки вклучувајќи AutoCAD DWG/DXF; компатибилност со Windows 10; и уште повеќе.

Покрај неговите моќни дизајнерски способности, CorelDraw Technical Suite 2018 нуди и целосна поддршка за техничките стандарди како што се ISO/IEC/IEEE-2600:2009 (Стандард за практики за инженерско цртање) што гарантира дека вашата работа ги исполнува индустриските стандарди.

Генерално, ако барате обемен софтвер за техничка илустрација и изработка кој нуди разновидни алатки за пишување заедно со нови функции со висок калибар дизајнирани специјално за зголемена продуктивност, тогаш не гледајте подалеку од CorelDraw Technical Suite 2018!

Целосни спецификации
Издавач Corel
Страница на издавачи http://www.corel.com/
Датум на издавање 2018-12-18
Датум на додавање 2018-12-18
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 2018
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 78
Вкупно преземања 89803

Comments: