Excel File Splitter

Excel File Splitter 1.0

Windows / Translator Tools / 4 / Целосни спецификации
Опис

Excel File Splitter е моќен и лесен за користење софтвер дизајниран да им помогне на бизнисите да ги поделат големите датотеки на Excel на помали делови за дистрибуција меѓу повеќе преведувачи. Оваа самостојна програма е совршена за компании кои треба брзо и ефикасно да преведат големи количини на податоци.

Со Excel File Splitter, можете лесно да ги поделите вашите датотеки на Excel врз основа на бројот на зборови или бројот на знаци. Ова значи дека можете да ги поделите вашите датотеки на помали, податливи делови кои полесно се преведуваат. Откако ќе завршат преводите, програмата може да ги спои преведените делови за да произведе конечна преведена датотека.

Една од клучните придобивки од користењето на Excel File Splitter е неговата леснотија на користење. Програмата има едноставен и интуитивен интерфејс што им олеснува на корисниците да се движат и разберат. Не ви се потребни посебни технички вештини или знаење за да го користите овој софтвер – едноставно вчитајте ја вашата датотека Excel, изберете како сакате да се подели и оставете ја програмата да го направи останатото.

Друга придобивка од користењето на Excel File Splitter е неговата брзина. Програмата може да раздели дури и многу големи датотеки за само неколку минути, заштедувајќи ви време и напор во споредба со рачно нивно делење. Ова значи дека можете да ги завршите вашите преводи побрзо и поефикасно од кога било досега.

Excel File Splitter нуди и низа опции за прилагодување за да можете да го приспособите за да одговара на вашите специфични потреби. На пример, можете да изберете на колку делови треба да се подели секоја датотека, да поставите минимални или максимални броеви на зборови за секој дел или да одредите кои колони треба да бидат вклучени во секој дел.

Покрај неговите моќни можности за разделување, Excel File Splitter вклучува и неколку други корисни функции како што се автоматско создавање резервна копија и известување за грешки. Овие функции помагаат да се осигурате дека вашите податоци ќе останат безбедни додека го користите софтверот и ви го олеснуваат решавањето на проблемите доколку се појават.

Генерално, ако барате ефикасен начин да преведете големи количини на податоци брзо и лесно, тогаш не гледајте подалеку од Excel File Splitter! Со своите моќни можности за разделување, интерфејс за лесен за користење, опции за прилагодување и дополнителни функции како автоматско создавање резервна копија и известување за грешки - овој софтвер ќе заштеди време и напор, истовремено обезбедувајќи точност во сите фази од почеток до крај!

Целосни спецификации
Издавач Translator Tools
Страница на издавачи http://www.translatortools.net/
Датум на издавање 2018-12-24
Датум на додавање 2018-12-24
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за табеларни пресметки
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft Excel 2003 or newer
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments: