SterJo Google Ad Blocker

SterJo Google Ad Blocker 1.2

Windows / SterJo Software / 83 / Целосни спецификации
Опис

SterJo Google Ad Blocker е моќен безбедносен софтвер кој ви помага да блокирате досадни реклами на Google на која било веб-страница. Со зголемениот број на реклами на интернет, може да биде тешко да се направи разлика помеѓу вистинската содржина и рекламите. Овој блокирач на реклами е дизајниран да ви помогне да уживате во прелистувањето без да бидете прекинати од несакани реклами.

Софтверот е компатибилен со сите главни прелистувачи, вклучувајќи ги Chrome, Mozilla и Internet Explorer. Неверојатно е лесен за употреба и не бара техничко знаење или експертиза. Сè што треба да направите е да кликнете на едноставно копче и блокаторот на реклами веднаш ќе почне да работи.

Една од клучните карактеристики на SterJo Google Ad Blocker е неговата способност да ги блокира сите видови реклами на Google, вклучувајќи текстуални, слики и видео реклами. Ова значи дека можете да ги прелистувате вашите омилени веб-локации без да бидете бомбардирани од наметливи реклами.

Покрај блокирањето на рекламите на Google, овој софтвер помага и во заштитата на вашата приватност со блокирање на скрипти за следење од огласувачи од трети страни. Овие скрипти често се користат за следење на вашата онлајн активност и собирање податоци за вашите навики за прелистување.

Друга одлична карактеристика на SterJo Google Ad Blocker е неговата способност да го забрза времето на вчитување на веб-страниците со намалување на количината на податоци што треба да се преземат од веб-локациите. Ова не само што го прави прелистувањето побрзо, туку и ја намалува употребата на пропусниот опсег што може да ви заштеди пари ако имате ограничен интернет план.

Севкупно, SterJo Google Ad Blocker е суштинска алатка за секој кој сака подобро искуство во прелистувањето без да биде прекинат од несакани реклами или да се загрози нивната приватност со скрипти за следење. Бесплатен е, лесен за користење и компатибилен со сите главни прелистувачи, па зошто да не го пробате денес?

Целосни спецификации
Издавач SterJo Software
Страница на издавачи http://www.sterjosoft.com
Датум на издавање 2018-12-27
Датум на додавање 2018-12-27
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за блокирање скокачки прозорци
Верзија 1.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 83

Comments: