JW CLM Scheduler

JW CLM Scheduler 1.2

Опис

JW CLM Scheduler: Крајното решение за закажување на нашиот христијански живот и состанок на службата

Како Јеховин сведок, знаете колку е важно да останете организирани и над вашите обврски. Еден од најкритичните аспекти да се биде старешина во собранието е закажувањето на состанокот Нашиот христијански живот и служба (CLM). Тоа може да биде застрашувачка задача, особено кога треба да жонглирате со повеќе задачи, училишни делови, молитви, читања и други говори.

Таму доаѓа JW CLM Scheduler. Оваа моќна софтверска апликација е специјално дизајнирана за старешини на кои им е потребна помош при закажување на CLM. Со својот кориснички интерфејс и робусните карактеристики, JW CLM Scheduler го олеснува креирањето распореди кои се истовремено привлечни и функционални.

Што е JW CLM Распоредувач?

JW CLM Scheduler е апликација за образовен софтвер што им помага на старешините да го закажат состанокот Нашиот христијански живот и служба (CLM). Го поедноставува процесот со тоа што ви овозможува лесно да доделувате училишни делови, молитви, читања, разговори и други задачи. Софтверот произведува распореди кои се визуелно привлечни, а истовремено се практични и за постарите и за студентите.

Апликацијата е создадена од Јеховините сведоци за Јеховините сведоци. Дизајниран е со едноставност на ум, така што секој може да научи како да го користи за неколку минути. Сите податоци за членовите на собранието се целосно шифрирани и складирани на вашиот локален компјутер, така што само овластени корисници можат да пристапат до нив.

Карактеристики на JW CLM Scheduler

JW CLM Scheduler доаѓа полн со функции што го прават закажувањето состаноци лесно:

1) Едноставен интерфејс: интерфејсот е едноставен за навигација; дури и оние кои не се технолошки такт ќе им биде лесно да го користат.

2) Безбедно складирање на податоци: Сите податоци зачувани на вашиот локален компјутер се целосно шифрирани така што само овластени корисници можат да пристапат до нив.

3) Поддршка за повеќе јазици: Поддржува повеќе јазици што им олеснува на собранијата ширум светот да го користат овој софтвер без никакви јазични бариери.

4) Атрактивни распореди: произведува визуелно привлечни распореди кои се лесни за читање што ги прави совршени за споделување и со постарите и со учениците.

5) Заштеда на време: Заштедува време со автоматизирање на многу задачи како што се доделување училишни делови или рачно креирање распореди од почеток.

Како функционира JW CLM Scheduler?

Користењето на распоредувачот JW CLM не може да биде поедноставно! Еве како:

1) Додајте членови на собранието - Започнете со додавање на имињата на сите членови во системот заедно со нивните информации за контакт, како што се телефонски броеви или адреси на е-пошта доколку се достапни.

2) Доделете училишни делови - на секој член доделете ги нивните соодветни училишни делови, молитви, читање, говор(и) или која било друга задача што може да ја имаат за време на состанокот.

3) Креирај Распоред - Откако ќе се направат сите задачи; кликнете на копчето „Креирај распоред“ што ќе генерира атрактивен распоред подготвен за печатење!

4) Распоред за печатење - Печатете копии од овој распоред поединечно или колективно во зависност од вашите потреби.

Придобивките од користењето на JW CLMSscheduler

Постојат неколку придобивки поврзани со користењето на оваа моќна алатка:

1) Заштеда на време - Со автоматизирање на многу задачи, како што се доделување училишни делови или рачно креирање распореди од почеток, значително заштедува време.

2) Лесен за употреба – Дизајниран специјално имајќи ја на ум едноставноста за секој да може да научи како да го користи за неколку минути.

3) Безбедно складирање на податоци - сите податоци складирани локално на вашиот компјутер обезбедуваат целосна приватност и безбедност

4) Поддршка за повеќе јазици - Поддржува повеќе јазици што ја олеснува комуникацијата помеѓу различните собранија ширум светот

5 ) Атрактивни распореди - произведува визуелно привлечни распореди кои се лесни за читање што ги прави совршени за споделување и со постарите и со учениците

Заклучок

In conclusion,JWCLMScheduleris a must-have toolfor every elderinthecongregation.Itsuser-friendlyinterfaceandrobustfeaturesmakeittheultimate solutionforschedulingOurChristianLifeandMinistryMeeting(CLMM).Itissimpletouse,time-saving,andsecure.AllCongregationMemberdataisfullyencryptedandstoredonyourlocalcomputer.TheCOBEandChristianLifeandMinistryOverseercanbothsecurelysee,schedule,andsharethesameinformation.Supportsmultiplelanguages.Printattractiveandeasy-toreadschedulesforthechairman,schooloverseers,crowdnoticeboard,andstudents.Justaddmembers, додели училишни делови и креирај распоред со самостонклик!

Целосни спецификации
Издавач JW Scheduler
Страница на издавачи https://jwscheduler.com/
Датум на издавање 2018-12-27
Датум на додавање 2018-12-27
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Верски софтвер
Верзија 1.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 73

Comments: