AV Voice Changer Software Diamond

AV Voice Changer Software Diamond 9.5.30

Опис

AV Voice Changer Software Diamond: The Ultimate Tool for Voice Manipulation

Дали сте уморни од сопствениот глас? Дали сакате да се забавувате додека разговарате со вашите пријатели онлајн? Или можеби сакате да креирате уникатни гласовни снимки за вашите видеа или аудио клипови? Ако е така, AV Voice Changer Software Diamond е совршена алатка за вас.

AV Voice Changer Software Diamond е највисокото издание во серијата Voice Changer Software, посветено на менување глас и гласовно манипулирање за онлајн и локални програми базирани на компјутер. Со овој софтвер, корисниците можат да станат „Гласов мајстор на медиумите“ во сајбер просторот. Тие можат да го користат за да се забавуваат додека разговараат со помош на програми за инстант-месинџер, да прават гласовно синхронизирање и гласовни превземања за сопствените видео/аудио клипови, да го имитираат гласот на нивниот омилен Идол.

Овој софтвер нуди широк спектар на функции кои им овозможуваат на корисниците да го менуваат својот глас на многу различни начини. На пример, тие можат да го променат својот тон и тембр за да звучат како маж или жена, дете или старец. Тие исто така можат да додаваат различни ефекти како ехо, рефрен, реверб и многу повеќе.

Една од најинтересните карактеристики на AV Voice Changer Software Diamond е неговата способност да имитира гласови. Корисниците можат да избираат од најразлични однапред поставени гласови како Дарт Вејдер или Морган Фримен или да создадат свои уникатни гласови со прилагодување на различни параметри како што се висината и темброт.

Друга одлична карактеристика е неговата способност да создава животински звуци. Корисниците можат да избираат од различни животни како кучиња, мачки или птици и да ги приспособат параметрите како што се висината и брзината за да создадат реални животински звуци.

AV Voice Changer Software Diamond, исто така, им овозможува на корисниците да ги менуваат гласовите во песните. Тие можат да внесат која било песна во софтверот и потоа да ги приспособат параметрите како што се тонот и темпото за да звучи како некој друг да ја пее.

Покрај овие карактеристики, AV Voice Changer Software Diamond нуди и многу други алатки кои им овозможуваат на корисниците уште повеќе да ги приспособат своите гласови. На пример, тие можат да додаваат шум во позадина или да ги приспособат поставките за изедначување.

Овој софтвер не е само забавен, туку и корисен за многу различни цели. Совршен е за создавање уникатни презентации со прилагодена нарација или додавање персонализирани пораки на е-честитки. Одличен е и за создавање аудио/видео клипови со професионален звук со приспособени гласовни отповикувања.

Генерално, AV Voice Changer Software Diamond е одлична алатка која нуди бескрајни можности кога станува збор за промена на гласот. Без разлика дали барате некоја вредност за забава додека разговарате онлајн или ви требаат алатки од професионално ниво за создавање висококвалитетна аудио/видео содржина – овој софтвер ве покрива!

Целосни спецификации
Издавач AVSOFT
Страница на издавачи http://www.audio4fun.com/
Датум на издавање 2019-01-10
Датум на додавање 2019-01-10
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 9.5.30
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 15
Вкупно преземања 783276

Comments: