Free Flash to MOV Converter

Free Flash to MOV Converter 2.8

Опис

Бесплатен блиц во MOV конвертор: врвното решение за конвертирање блиц. swf Датотеки во MOV

Дали сте уморни од тоа што не можете да го гледате вашиот омилен Flash. swf датотеки на претпочитаниот медиа плеер? Дали сакате сигурно и ефикасно решение за конвертирање на овие датотеки во компатибилен формат? Не гледајте подалеку од Free Flash to MOV Converter.

Како бесплатна верзија на Amazing Flash to MOV Converter, овој софтвер нуди низа функции што ќе го направат процесот на конверзија брз и лесен. Со 15x поголема брзина на конверзија, можете да конвертирате повеќе. swf датотеки во mov формат за кратко време.

Конверзија на серии е лесна

Една од најзначајните предности на Free Flash to MOV Converter е неговата способност за сериско конвертирање повеќекратни. swf датотеки одеднаш. Оваа функција заштедува време и напор дозволувајќи им на корисниците да ги изберат сите сакани датотеки и да ги конвертираат истовремено.

Додајте омилени слики за излез

Друга возбудлива карактеристика е можноста за додавање омилени слики директно во излезната датотека. Оваа опција им овозможува на корисниците да ги приспособат своите видеа со лични допири, што ги прави уникатни и незаборавни.

Способност за преземање SWF

Бесплатниот Flash to MOV Converter служи и како одлична алатка за преземање SWF што им овозможува на корисниците лесно да преземаат swf-датотеки од интернет. Оваа функција им овозможува на корисниците кои сакаат специфична swf содржина, но немаат пристап или дозвола од сопственикот на веб-локацијата.

Функционалност за уредување

Функционалноста за уредување во Free Flash To Mov конверторот е уште една одлична карактеристика што им овозможува на корисниците да ги исечат флеш-филмовите пред да ги емитуваат во формат mov. Дополнително, параметрите за видео и аудио може да се постават според преференциите на корисникот што обезбедува висококвалитетен излез секој пат.

Дизајниран за компатибилност со Quicktime

Бесплатниот конвертор од блиц во движење е специјално дизајниран за луѓе кои сакаат нивните флеш-филмови да се претворат во формати компатибилни со Quicktime за да можат да ги гледаат на нивните омилени медиа плеери без никакви проблеми.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате доверливо софтверско решение кое ќе ви помогне брзо и ефикасно да ги конвертирате вашите флеш-филмови додека одржувате висококвалитетен излез, тогаш не гледајте подалеку од бесплатен конвертор од Flash To Mov! Со неговата способност за сериска конверзија, функционалност за уредување, можност за преземање SWF, меѓу другите функции, сигурно ќе биде една од вашите алатки кога станува збор за конвертирање на swf-датотеки во mov формати!

Целосни спецификации
Издавач Amazing-Share
Страница на издавачи http://amazing-share.com/
Датум на издавање 2019-01-10
Датум на додавање 2019-01-10
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 2.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 212

Comments: