Free Flash to MP4 Converter

Free Flash to MP4 Converter 2.8

Windows / Amazing-Share / 11743 / Целосни спецификации
Опис

Free Flash to MP4 Converter е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да конвертирате Flash. swf датотеки до популарни. mp4 видео формати. Овој софтвер е дизајниран за оние кои треба да ги конвертираат своите Flash-датотеки во формат што може да се репродуцира на различни преносни уреди за плеер, како што се iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 4S, iPhone 4, iPad mini, серии Samsung Galaxy и многу повеќе.

Со бесплатен блиц во MP4 конвертор, можете лесно да ги конвертирате вашите Macromedia Flash SWF датотеки во MP4 формат со најдобар излезен квалитет. Софтверот доаѓа со богати функции за уредување, како што се сечење и додавање воден печат, кои ви овозможуваат да ги приспособите вашите видеа според вашите потреби.

Една од најимпресивните карактеристики на овој софтвер е неговиот вграден SWF преземач кој ви овозможува да преземате кој било Flash. swf од интернет со леснотија. Потоа можете да ги конвертирате во MP4 видео формати компатибилни со вашите уреди.

Корисничкиот интерфејс на Free Flash во MP4 Converter е едноставен и интуитивен. Дури и ако не сте запознаени со алатките за видео конверзија, ќе ви биде лесно да го користите овој софтвер. Сè што треба да направите е да ја внесете вашата SWF-датотека во програмата и да го изберете излезниот формат што одговара на вашите потреби.

Процесот на конверзија во конверторот Free Flash во MP4 е брз и ефикасен. Не треба да чекате со часови за вашите видеа да бидат конвертирани; наместо тоа, потребни се само неколку минути во зависност од големината на датотеката.

Дополнително, Free Flash To Mp4 Converter поддржува сериска конверзија што значи дека можете да конвертирате повеќе датотеки одеднаш без никакво влијание врз перформансите или квалитетот.

Генерално, бесплатниот Flash To Mp4 Converter нуди одлично решение за оние кои сакаат лесна за употреба алатка за брзо и ефикасно конвертирање на нивните флеш-датотеки во формат mp4. Со своите богати функции за уредување и вградената функција за преземање, заедно со поддршката за различни преносни уреди за плеер, го прави еден од најдобрите избори достапни во категоријата софтвер за графички дизајн.

Клучни карактеристики:

1) Конвертирајте Macromedia flash swf-датотеки во mp3 аудио-датотеки.

2) Конвертирајте Macromedia flash swf-датотеки во avi видео-датотеки.

3) Конвертирајте Macromedia flash swf-датотеки во mpeg видео-датотеки.

3) Конвертирајте Macromedia flash swf-датотеки во wmv видео-датотеки.

5) Поддршка за конверзија на серии.

6) Поддржете додавање воден жиг.

7 )Поддржете ја функцијата за сечење.

8 )Вграден SWF преземач.

9 )Едноставен кориснички интерфејс.

Системски барања:

Оперативен систем: Windows XP/Vista/7/8/10

Процесор: Intel Pentium III или еквивалентен процесор

RAM: 256MB RAM (препорачливо 512MB или повеќе)

Слободен простор на хард дискот: потребен е простор од 100 MB

Целосни спецификации
Издавач Amazing-Share
Страница на издавачи http://amazing-share.com/
Датум на издавање 2019-01-10
Датум на додавање 2019-01-10
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 2.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 11743

Comments: