Firefox Video Download Helper

Firefox Video Download Helper 7.3.5

Опис

Помошник за преземање видео на Firefox: Најдобриот преземач на видео за Firefox

Дали сте уморни од тоа што не можете да ги преземете вашите омилени видеа од интернет? Дали сакате сигурен и лесен за користење преземач на видеа кој работи беспрекорно со вашиот прелистувач Firefox? Не гледајте подалеку од Помошник за преземање видео за Firefox!

Firefox Video Download Helper е моќен додаток за Firefox кој ви овозможува да извлекувате датотеки со видео и слики од многу различни веб-локации. Со само неколку кликања, можете да преземате видеа директно на вашиот датотечен систем, што го олеснува нивното гледање офлајн или споделување со пријателите.

Но, што го издвојува Firefox Video Download Helper од другите преземачи на видео на пазарот? Да разгледаме подетално некои од неговите клучни карактеристики:

Лесен за употреба интерфејс

Една од најголемите предности на користењето на Firefox Video Download Helper е неговиот кориснички интерфејс. Откако ќе се инсталира, се што треба да направите е да сурфате на интернет како и обично. Кога DownloadHelper ќе открие дека може да ви помогне да преземете нешто, неговата икона ќе се анимира и ќе се појави мени. Од таму, едноставно кликнете на ставка за да започнете со преземање.

Поддржува повеќе веб-страници

Друга одлична карактеристика на Firefox Video Download Helper е неговата способност да работи со многу различни веб-локации. Без разлика дали прелистувате YouTube, MySpace, Google Videos, DailyMotion, Porkolt, iFilm или DreamHost (и многу други), овој додаток ве покрива.

Сериски преземања

Ако сакате да заштедите време кога преземате повеќе датотеки одеднаш - без разлика дали се тоа слики или филмови - тогаш не гледајте подалеку од функцијата за сериски преземања на Helper за преземање видео на Firefox. Едноставно поместете го глувчето над ставките во менито и тие ќе бидат означени директно на страницата за да можете да изберете точно кои датотеки сакате.

Автоматска конверзија

Откако беше објавена верзијата 3.1 на овој додаток, корисниците можеа да постават автоматска конверзија за преземените филмови во нивниот претпочитан видео формат. Ова значи дека откако ќе се преземе на вашиот компјутерски систем преку оваа дополнителна алатка; овие видеа се подготвени за репродукција без никакви дополнителни барања за софтвер.

Преземања на една датотека

Ако користењето на пропусниот опсег е проблем додека сурфате онлајн, но сепак сакате да пристапите и до други работи; тогаш преземањата на една датотека се исто така достапни преку оваа алатка која им овозможува на корисниците поголема флексибилност во управувањето со нивната употреба на пропусниот опсег додека сè уште можат да уживаат во омилената содржина онлајн.

Во заклучок,

Firefox Video Download Helper е суштинска алатка за секој кој сака лесен-за-користење, но моќен преземач на видео за нивното искуство во прелистувачот! Со поддршка за повеќе веб-локации и сериски преземања заедно со опции за автоматска конверзија; никогаш не било полесно или поудобно од кога било досега! Па зошто да чекаме? Инсталирајте сега и почнете да уживате во сите тие неверојатни видеа денес!

Целосни спецификации
Издавач Graugon
Страница на издавачи http://www.graugon.com/
Датум на издавање 2019-01-11
Датум на додавање 2019-01-11
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и додатоци на Firefox
Верзија 7.3.5
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 101
Вкупно преземања 409111

Comments: